"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΒΕΛΟΠΟΥΛΙΚΟΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΟΠΑΣΑΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Μιας γελοιότητας μύριες έπονται

 


Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

76 χρονών, κτηνοτρόφος, από ένα χωριό του Έβρου. 

Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με τα κοινά, δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν είχε προεκλογική δραστηριότητα ούτε για δείγμα. 

Την έβαλε ο φιδέμπορας στο ψηφοδέλτιο λόγω του γνωστού γελοίου νόμο

 Και οι ψηφοφόροι του, αφού έκαναν μια επάλειψη με την κηραλοιφή "ΕΚΛΟΓΟΣΤΑΥΡΩΤΙΚΟΝ", διαβασμένη από αγιορείτη παππούλη (υποθέτω της Μονής Σταυρονικήτα), της έδωσαν 51.237 σταυρούς! 

Λεπτομέρεια: ονομάζεται Αλεξανδράκη Γαλατώ και ήταν πρώτη στη λίστα.  

Αν υπήρχε υποψήφια Αγραφιώτη θα εκλεγόταν αυτή.  

Κι αν υπήρχε Αβραμίδη, θα τους σάρωνε όλους. 

Κάτι ξέραν οι αγγελίες με τον "αάατο" και τα "αβάδιστα". Θυμάστε, φαντάζομαι, που ο Κυριάκος ήταν κατά του σταυρού στις Ευρωεκλογές και είχε πει ότι θα νομοθετούσε τη λίστα, για να έχουν τα κόμματα την ευθύνη της επιλογής και να μην πετάν το μπαλάκι στον ψηφοφόρο, που σταυρώνει στην τύχη. Όλα αυτά, last year, που έλεγε και η διαφήμιση.  

Ακόμα μια κωλοτούμπα του "εκπροσώπου της αριστείας", χάσαμε τον λογαριασμό

Δεν ξέρεις...

 πού έχει πάτο το βαρέλι της γελοιότητας σε τούτον τον τόπο.
 

Υ.Γ. Υπενθυμίζω σε όσους το ξεχνούν, πως από το βράδυ των εκλογών του Μαΐου 2023, όταν παραιτήθηκα από πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, δεν ασχολούμαι πλέον με τα εκλογικά. Άρα δεν έχασα σε αυτές τις εκλογές, διότι δεν συμμετείχα. Στοιχειώδες, ε; Επίσης, δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση να επανέλθω στην εκλογική κονίστρα. Ποτέ των ποτών. Ο σοφός γαλαζαίος λαός θέλει Αυτιά και ο σοφός κηραλοιφαίος λαός θέλει Αλεξανδράκη Γαλατώ, για να μην πω τι θέλουν οι υπόλοιποι σοφοί λαοί...




Δεν υπάρχουν σχόλια: