"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-γαλαζαίικα ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Οι γαλαζαίοι και η "διάρρηξη"

 


Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Οπως συνάγεται από τις πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα σχετικά με την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση, η διάρρηξη σε γραφείο του υπουργείου Εσωτερικών, που καταγγέλθηκε προσφάτως, μάλλον δεν έγινε ποτέ.

Αν είναι έτσι, τότε εκ των πραγμάτων ο νους μου και, υποθέτω, ο νους των περισσοτέρων πηγαίνει στην υπόθεση της διαρροής προσωπικών στοιχείων εκλογέων, τα οποία κατέληξαν στην κατοχή της αξιότιμης κυρίας Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Μήπως λοιπόν κάποιος ή κάποιοι, εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, προσπαθούν με τέτοιο παιδαριώδη τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους;

Αν ισχύει αυτό, τότε οι άνθρωποι αυτοί τελούν προφανώς υπό καθεστώς πανικού, εφόσον καταφεύγουν σε τέτοια μέσα, που μάλλον τους εκθέτουν παρά τους προστατεύουν.

Αν συμβαίνει αυτό, το οποίο διατυπώνω ως υποψία και μόνο, τότε θα συνιστούσα στους υπευθύνους να ηρεμήσουν και να μην ανησυχούν. Κανείς δεν απολύθηκε ποτέ από το Δημόσιο και για κανέναν λόγο, ούτε στερήθηκε τη σύνταξή του. Συνεπώς, να ανακτήσουν την ψυχραιμία τους, να προσέλθουν αυτοβούλως στις Αρχές για να πουν όλη την αλήθεια και όλα θα περάσουν!

Οσο για τυχόν περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη, ούτε και γι’ αυτό θα πρέπει να ανησυχούν.

Δεν είδαν…

 

 τη δικαστική απόφαση για το Μάτι;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: