"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΜΟΣ και ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΛΑΓΝΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Τζιχαντιστές και χρήσιμοι ηλίθιοι

 


Toυ ΦΑΗΛΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Εάν είσαι κάτοικος της Δύσης, του προηγμένου κόσμου, σε Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία, Χριστιανός, Εβραίος, άθεος, οτιδήποτε, και υποστηρίζεις μουλάδες, τζιχαντιστές, τη Χαμάς και τους Γαζαίους υποστηρικτές της, και στρέφεσαι κατά του Ισραήλ, είσαι αυτοκτονικά ηλίθιος ή πράκτορας του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Ολα τα συμφέροντά μας είναι απέναντι σε όλες τις εκφάνσεις του Ισλάμ, και ιδίως απέναντι στους φιλότουρκους φονιάδες της Χαμάς. Τόσο η Χαμάς όσο και η Παλαιστινιακή Αρχή στη Δυτική Οχθη έχουν προνομιακές σχέσεις με την Τουρκία, παίρνουν βοήθεια και καθοδήγηση από τον Ερντογάν, βρίσκουν καταφύγιο και περίθαλψη στο κράτος-συμμορία.

Οταν ο Ερντογάν μετέτρεψε την Αγια-Σοφία σε τζαμί, η Παλαιστινιακή Αρχή και οι χασάπηδες της Χαμάς χαιρέτισαν, όπως το ίδιο έκαναν και με το παράνομο τουρκολιβυκό Σύμφωνο.

Οταν, πριν από μερικά χρόνια, ο γιαλαντζί σουλτάνος επισκέφτηκε τα μέρη τους, οι Παλαιστίνιοι τον υποδέχθηκαν με πανό που έγραφε «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή» – ευθεία προσβολή προς εμάς, αφού ξέρετε ποιος άλλος πήρε το προσωνύμιο «Πορθητής» και γιατί.

Στη δε χθεσινή ανακοίνωσή της για την αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους, η Παλαιστινιακή Αρχή αποκαλούσε την Κυπριακή Δημοκρατία ως «Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου»! Οπως δηλαδή την αποκαλούν οι Τούρκοι, διότι δεν την αναγνωρίζουν!

Και έχουμε εδώ, αλλά και στην Κύπρο διάφορους ηλίθιους ή πράκτορες του ριζοσπαστικού Ισλάμ που μόνο που δεν κοιμούνται με την παλαιστινιακή μαντίλα, σύμβολο πλέον τόσο δυσοίωνο και βαμμένο με αίμα αθώων που είναι ισάξιο της σβάστικας.

Οποιος ψελλίζει «μα, οι Παλαιστίνιοι δεν ταυτίζονται με τη Χαμάς», αν δεν είναι ντιπ χαζός, διαγνωσμένος με κάποιου είδους νοητική στέρηση, τότε είναι απλά αριστερός, χρήσιμος ηλίθιος των τζιχαντιστών.

Διάβασα μέχρι και τη στεναχώρια μερικών που τα κακάρωσε ο Χασάπης της Τεχεράνης. Στο Ιράν, οι κομμουνιστές είχαν συμμαχήσει με τους μουλάδες για να ανατρέψουν τον Σάχη. Τα κατάφεραν και οι πρώτοι που κρέμασε, ύστερα από φριχτά βασανιστήρια, η ισλαμική Επαναστατική κυβέρνηση ήταν οι κομμουνιστές. Κυριολεκτικά, τους ξεπάτωσαν. Σε αυτό το μεσαιωνικό θεοκρατικό καθεστώς εκτελούνται στην αγχόνη εκατοντάδες άνθρωποι κάθε χρόνο, γυναίκες, νέοι, άνδρες, ομοφυλόφιλοι, ενώ πολύ περισσότεροι μαστιγώνονται και υφίστανται ποικίλα βασανιστήρια.

Είναι επομένως κωμικοτραγική η υποστήριξη της αριστεράς και των ακτιβιστών ΛΟΑΤΚΙ σε αυτούς, που αν αύριο έπεφταν στη διάκρισή τους θα τους μαστίγωναν και θα τους κρέμαγαν.

Οι ίδιοι οι ισλαμιστές γελούν με τη βλακεία και την αυτοκαταστροφική αφέλεια της δυτικής αριστεράς και των «κοινωνικών κινημάτων», που χαϊδεύουν τους ενδεχόμενους φονιάδες τους.

Στα καθ’ ημάς, όλος αυτός ο άπλυτος ή κατ’ εξαίρεση πλυμένος μηδενιστικός συρφετός πότε ξόδεψε λίγο ιδρώτα να διαδηλώσει για τα Δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και την ελευθερία της Κύπρου;

Ποτέ. Πάντα είχαν και έχουν έναν κακό λόγο για τα αδέρφια μας και έναν καλό λόγο για τους καταπιεστές τους, τους φονιάδες, βιαστές και γενοκτόνους τους.

Αλλη μια απόδειξη πως η αριστερίλα είναι συλλογική ψυχική νόσος μηδενιστών, που μισούν τη γη που πατάνε και το Εθνος τους, και ταυτίζονται με κάθε εχθρό του.

Οσο πιο ολοκληρωτικός, αυταρχικός ο εχθρός, τόσο πιο καλά. Γιατί;

Μα, γιατί…

 

 οι διάφοροι χασάπηδες για τους οποίους λιγώνεται η αριστερά είναι αντιδυτικοί, αντιαμερικανοί. Προσθέστε και τον αντισημιτισμό, που πάντα υφέρπει και στην αριστερά, όχι μόνο στα μαύρα ιδεολογικά ξαδέρφια της, και τότε καταλαβαίνετε την εξήγηση. Και εξωγήινοι να εισβάλουν στη Γη, αυτοί θα συνταχθούν με τους εξωγήινους. Αυτό λέει το manual. Δεν ρουφιανεύουν μόνο το Εθνος τους, θα ρουφιανέψουν και ολόκληρο τον πλανήτη.

Γι’ αυτό μην τους χαρίζετε κάστανο, να τσαλακώνετε το υποκριτικό προσωπείο του «ανθρωπισμού» που φορούν τα κόκκινα ξαδερφάκια των ναζί. Και, πλέον, με τον συντονισμό από δυνάμεις θεσμικές και εξωθεσμικές, γνωστές για την προώθηση της λαθρομετανάστευσης, είναι ολοφάνερο πως το κίνημα συμπαράστασης στους τζιχαντιστές της Χαμάς αποτελεί πλέον στρατηγική κλιμάκωσης της επέκτασης του Ισλάμ στις δυτικές κοινωνίες.

Γι’ αυτό η λογική, ο αληθινός ανθρωπισμός και τα καλώς εννοούμενα συμφέροντά μας, η υπεράσπιση των αξιών μας, της Δημοκρατίας, της ευημερίας και της ασφάλειάς μας επιβάλλουν να στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, μέχρι την οριστική συντριβή των φιλότουρκων τζιχαντιστών και του εσμού χρήσιμων ηλιθίων που τους υποστηρίζουν μέσα στις κοινωνίες μας. Είναι εκ του αποτελέσματος προδότες, Πέμπτη Φάλαγγα του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: