"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικα ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Παπαδημούλης για αρχηγός

 

Toυ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟΥ


(...)  Οι σύντροφοι δεν πρέπει να το παιδέψουν καθόλου το θέμα της ηγεσίας. 

Η λύση βρίσκεται, κυριολεκτικά, μπροστά τους. Δημήτρης Παπαδημούλης το όνομά του! 

Είναι υπόδειγμα συνετής πολιτικής φιγούρας. Μέγας οικονόμος. Εχει κατορθώσει να διαθέτει τριαντατόσα ακίνητα, τα οποία δεν τα αφήνει να αραχνιάζουν αλλά τα δουλεύει, τα νοικιάζει, αρμέγει γάλα και μέλι από τα πολύτιμα ντουβάρια τους. Μάλιστα, είναι και ψυχοπονιάρης.

Οταν είχε δημοσιευτεί στον Τύπο (τον Ιούνιο του 2020) ότι καμιά δεκαπενταριά τα νοίκιαζε σε ΜΚΟ και μετανάστες, εκείνος δήλωσε: «Το σύνολο των καθαρών εσόδων από όσα διαμερίσματα ενοικιάζω μέσω ΜΚΟ σε πρόσφυγες και μετανάστες θα κατατίθεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών».

Είχαμε διαβάσει τότε τη δηλωσάρα του και πλαντάξαμε στο κλάμα από τη συγκίνηση. 

Ασε, δε, που είναι και νοικοκύρης. Με τον κορωνοϊό, όταν ηχούσαν οι σάλπιγγες της καραντίνας και ο πλανήτης φοβόταν ότι θα ξεμείνει από χαρτιά υγείας, ο Παπαδημούλης πήγε σε έναν Σκλαβενίτη και… φόρτωσε πράμα! «Καλύτερα να σου περισσέψει κάνα ρολό», ίσως σκέφτηκε, «παρά να σου λείψει».


Καμαρώστε τον στη φωτογραφία να σούρνει τα καρότσια του σούπερ μάρκετ* και...

 

 βομβαρδίστε το τηλεφωνικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ με κλήσεις υπέρ της υποψηφιότητάς του!

*Κάποιοι κακοπροαίρετοι λασπολόγοι ισχυρίζονται ότι ο κύριος που τον βοηθά δεν είναι ο μπάτλερ του, αλλά αστυνομικός της φρουράς του!



Δεν υπάρχουν σχόλια: