"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικα ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Όταν τους βρείτε θέλουμε ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ και ΟΝΟΜΑΤΑ

Ναι αλλά ψιτ... παλληκάρια  Όταν τους βρείτε με το καλό, μην το ξανακάνετε... γαργάρα. 

Θέλουμε εθνικότητες και ονόματα. Ξέρετε, η φαντασία πολλών εδώ πέρα τρέχει και φαντάζονται τρελά πράγματα. Ότι δηλαδή:

-κεντροασιάτες παράνομοι (κάποιοι κακοί άνθρωποι τους λένε και λάθρο-) μετανάστες οι οποίοι πολιτισμικά μισούν την Ελλάδα και τη θρησκεία της και θεωρούν εαυτούς αδέρφια με τους Τούρκους έχουν, στρατολογηθεί από Έλληνες αντεξουσιατές - διεθνιστές με ουρίτσες σε (ακρο)αριστερά κόμματα των οποίων πρώην βουλευτές έλεγαν "θα το ρισκάρουμε", και, έχουν κατά κάποιο τρόπο και επαφές με την Τουρκική ΜΙΤ με το σκοπό να υπονομεύσουν το νοτιοανατολικό άκρο του ΝΑΤΟ οι μεν, να υπονομεύσουν την άμυνα του προαιώνιου εχθρού τους οι δε, και, το να ακολουθήσουν ακραίες επιταγές της θρησκείας τους οι τρίτοι που αφορούν θρησκευτικό εποικισμό αλλόπιστων προς αυτούς χωρών.

Διότι σε τμήμα των ψηφοφόρων της ΝΔ οι οποίοι την κράτησαν όρθια εξ αρχής και δεν ήρθαν σαν αλεξιπτωτιστές εκ των υστέρων, δίνεται η εντύπωση ότι η κυβέρνηση δεν τολμάει να αντιδράσει σε όλη αυτή την κατάσταση, και ακόμα όταν ανακαλύπτονται σοβαρά ευρήματα ότι κάτι τρέχει, η κυβέρνηση τα "κάνει γαργάρα"!!! Και δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος το λόγο.

Είναι άραγε διότι η κυβέρνηση φοβάται μην την κάνει "ντα" η περίφημη "αριστερά", τους αγώνες της οποίας τιμά, ή διότι φοβάται ότι η "αριστερά" έχει το πάνω χέρι στον έλεγχο κάποιων θεσμικών δομών του κράτους και της κοινωνίας (η "ιδεολογική ηγεμονία" που λέγαμε...) και έτσι και τολμήσει να υπερβεί τα μεταπολιτευτικά εσκαμμένα, φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει ασύλληπτο πόλεμο; και τι είδους θα είναι αυτός;

-Θα αντιμετωπίσουν νομότυπα εμπόδια από αφυπνισμένα cells κρατικών υπαλλήλων σε οτιδήποτε πάνε να κάνουν με συνεχείς προσφυγές, ακτιβισμούς και καταγγελίες μέχρις σημείου αστειότητας, όπου καταγγέλλεται η Ελλάδα για... ανελευθερία στον... τύπο ενώ κυκλοφορούν η "Κόντρα" και το "Μακελειό";

-Θα βγουν χιλιάδες αλλοπαρμένοι εγχώριοι και αλλοδαποί καταστροφείς-αντεξουσιαστές, χιλιάδες "φοιτητές" που "δε θα αντέχουν τόση χούντα και ανελευθερία"; 

-Θα την κάνει "ντα" ο την κυβέρνηση ο θεματοφύλακας της Μεταπολίτευσης Κουτσούμπας από τον πύργο του Μορδορ του... Περισσού;

-Θα έρθουν εξωγήινοι από τον Κόκκινο Πλανήτη σαν στο Independence day και θα αιωρείται το τεράστιο διαστημόπλοιο με τα σφυροδρέπανα πάνω από το μέγαρο Μαξίμου, με την εικόνα του "Τσε" και του "Άρη" πάνω τους;

Δεν ξέρουμε. Δεν μπορούμε να πούμε τι άλλες κρυφές φοβίες μπορεί να έχουν, εδώ μπορεί να χρειάζεται και ειδικός της ψυχικής υγείας.

Για να το πούμε λιανά:
Οι κακές γλώσσες θεωρούν ότι η κυβέρνηση (ή οι κυβερνήσεις) ΔΕΝ έχουν ακριβώς τον έλεγχο της κατάστασης και πλήρη εικόνα του παραπάνω περιγραφέντος "τριγώνου του διαβόλου" ή ότι έχει και απλά ΦΟΒΑΤΑΙ, ή και τα δύο. Και ότι θα έρθει η αποφράδα ημέρα που θα είναι μήνας Ιούλιος, με καύσωνα, με την μισή Ελλάδα να καίγεται ακόμα και μέσα στις πόλεις από τις πέμπτες φάλαγγες εγχωρίων και αλλοδαπών.  Και ενώ ήδη θα έχει προηγηθεί "αναταραχή στα βόρεια σύνορά μας".

Και τότε οι Τούρκοι μπορεί να επιχειρήσουν τη μεγάλη επιχείρηση απελευθέρωσης της "γαλάζιας πατρίδας" τους, ή με όποια άλλη ασυναρτησία θα ντύσουν μια επιθετική επιχείρηση κατάληψης νησιών ή χερσαίας έκτασης.

Διότι ένας πόλεμος στις μέρες μας δεν διεξάγεται μόνον με "Rafales", και εφόσον ο αντίπαλός σου έχει λάβει το μήνυμα ότι από αέρος το έχει χαμένο το παιχνίδι, με κάποιο άλλο τρόπο θα φροντίσει να σου την κάνει τη δουλειά... 

Εντός αν προλάβεις και έχεις ή ελέγχεις τους μηχανισμούς οι οποίοι μπορούν να τα αποτρέψουν όλα αυτά και ότι περιγράψαμε είναι απλά υλικό για μυθιστόρημα.

Σε κάθε περίπτωση όμως το μήνυμα είναι σαφές: Ακόμα και με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους λιγότερο στις δεύτερες εκλογές, το νουνεχές τμήμα του Ελληνικού λαού και όχι απλά κάποιο κομματικό ακροατήριο, έδωσε αυτοδυναμία και μια σαφή εντολή, την οποία ξέρετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποια είναι.

Μην την σπαταλήσετε ελέω απουσίας αντιπολίτευσης σε μικροστραβοπατήματα, σκοντάφτοντας εδώ και εκεί σε αστοχίες, αβλεψίες και σκανδαλάκια από κάποιους οι οποίοι είδαν φως και μπήκαν, ατολμίες και αδράνεια όπως το 2004-2009.

Αν υπάρχει υποψία ότι κάτι θεριεύει εκεί κάτω, κάνετε ότι χρειάζεται για να μη θεριέψει και άλλο, για αυτό λάβατε την ψήφο του Ελληνικού λαού.  

Διότι ...

 

έτσι και γίνει αντιληπτή αδράνεια λόγω φόβου η ακυβερνησίας ενώπιον εθνικού κινδύνου, ιδίως μετ΄'α από μικρή ή μεγάλη καταστροφή, δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα συμβεί.
 

Με το φόβο δεν διοικείται μια χώρα. 

Σταθείτε στο ύψος σας. 

Μην φοβάστε να κυβερνήσετε.

ΥΓ: Περιττό βέβαια να υπενθυμίσω ότι μπορεί να προσπαθήσουν να σας "γλεντήσουν" αυτή τη βδομάδα, και ιδίως από την επόμενη Πέμπτη. Το νου σας. Επιτέλους, βάλτε τις υπηρεσίες Εθνικής Ασφαλείας να δουλέψουν! Ως εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: