"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Η "αριστερά" δεν είναι τίτλος ευγενείας.. ή αριστεριλίκια ή γκολντενμποϋλίκια!

eandrik@otenet.gr

Προς τον ΣΥΡΙΖΑ ενταύθα..

Διαπιστώνοντας – από το πρωτοσέλιδο της Αυγής - πως για μια ακόμη φορά τείνετε να μετασχηματίσετε αδέλφια τις δημοσκοπήσεις σε εκλογές και πανηγυρίζετε αλλόφρονες την σαρωτική σας νίκη επί του σάπιου κατεστημένου, που (μεταξύ μας) πλείστα όσα μέλη σας το υπηρέτησαν πιστά, (ονόματα μη λέμε και οικογένειες μην θίγουμε αλλά αν δεν απατώμαι ο Δρασαγάκης για παράδειγμα κυριαρχούσε στην διαχείριση των κοινοτικών προγραμμάτων), μαζευτείτε γιατί:

Πρωτίστως στόχος όλων των αριστερών κινημάτων δεν είναι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού επειδή ο Μανολιός όσο και αν τα ρούχα του τα φορέσει αλλιώς Μανολιός θα είναι. 

Δευτερευόντως δεν είναι η πρώτη φορά που θα κληθείτε εκ των υστέρων να απολογηθείτε γιατί κάνατε την επιθυμία σας πράξη.

Θα σας θυμίσω εκείνο το 20% των δημοσκοπήσεων στα μισά της κυβερνητικής τετραετίας Καραμανλή από το οποίο φούσκωσαν τόσο τα μυαλά σας που ξεφουσκώνατε μπουκάλια σαμπάνιας στην Μύκονο και όταν προσγειωθήκατε ανωμάλως κατόπιν του μαύρου ΛΑΟΣ, κοιτούσατε ενώπιόν μου ο ένας τον άλλο, με την απορία ενός πολιτικά καθυστερημένου..

Οι δυνάμεις αδέλφια που συνθέτουν το αστικό πολιτικό σκηνικό προκειμένου να διασωθούν ανασυντίθενται ή αναμορφώνονται στο λεπτό παίρνοντας τις θέσεις εκείνων που έχοντας "τελειώσει την δουλιά" ή ολοκληρώσει τον κύκλο τους, τις πετά το ίδιο το σύστημα στα σκουπίδια..

Το ζήτημα δεν είναι έτσι αν θα ανατραπεί προς όφελος της παπαρολογίας του κάθε Πρετεντέρη, ή Ψυχάρη-τον πρώην διευθυντή του ιδρύματος "απόρων κορασίδων της ενημέρωσης"του οποίου έχετε δια μέσου του ψηφοδελτίου επικρατείας βουλευτή επικρατείας.

Το ζήτημα είναι αν παλεύετε για την ανατροπή εκείνων που κινούν τις πολιτικές μαριονέτες..

Και για το καλό όλων μας..

Αν στόχος σας είναι η ανατροπή αυτών,τότε δικαιούστε ως «αριστεροί» (δεν κατάλαβα ως τίτλο ευγενείας τον χρησιμοποιείτε ή μήπως ως μοντελάκι) να εγκαλείτε τους υπολοίπους γιατί δεν συγκολλούνται προς όφελος της κοινωνίας.. Διαφορετικά αφήστε τα αριστεριλίκια και πιάστε τα γκολντενμποϋλίκια.. Θα σας κάνουν ωραιότερη μέση..

Δεν υπάρχουν σχόλια: