"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Επενδυτικά ΚυριακοΜηταράκεια ελληνικά!


Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Λέει το λεξικό στο λήμμα "τελεσίδικος, η, ο": "αυτός που δεν μπορεί να επανακριθεί, που δεν επιδέχεται αναθεώρηση, ο οριστικά δικασμένος".  

Έλα όμως που η παρέα του Κυριάκου δεν θέλει να χάσει κανένα τεφαρίκι, από αυτά που μας στέλνει ο Ερντογάν, κανέναν επενδυτή με μετοχές στον ISIS.  

Και επινόησε αυτό το αίσχος που βλέπετε. 

Μετά την τελεσίδικη απόρριψη (γιατί, λοιπόν, την λέμε τελεσίδικη;) ο εισβολέας μπορεί να κάνει "Μεταγενέστερη αίτηση". Αν απορριφθεί και αυτή, μπορεί να προσφύγει στην "Αρχή Προσφυγών". Κι αν απορριφθεί κι αυτή μπορεί να υποβάλει δεύτερη μεταγενέστερη αίτηση, τρίτη, τέταρτη κ.λπ., εις το διηνεκές (πληρώνοντας το απαραίτητο κατοστάρικο και τα έξοδα στους δικηγόρους του κυκλώματος) μέχρι να βγάλει σπυριά η Επιτροπή Ασύλου και να του δώσει την κάρτα να τελειώνουμε. 

Δεν μπορώ να φανταστώ περισσότερο ΕΘΝΟΚΤΟΝΑ πολιτική.

 Ποιος Έλληνας, που βλέπει την ισλαμοκαταιγίδα να έρχεται...


 θα ψηφίσει αυτή την εθελόδουλη, στα όρια της εθνικής προδοσίας, ΝΔ;
 

Υ.Γ. 1 Το παραπάνω κείμενο μού το έδωσε το Μαξίμου, ως ηχείο που είμαι

Πήρα τηλέφωνο τον Κυριάκο. Του λέω "είσαι σίγουρος πως θες να τα γράψω όλα αυτά"; 

"Ναι", μου λέει. "Διότι καθώς δεν θέλετε να μπείτε στη Βουλή, θα κάψετε ψήφους και θα αλλοιώσετε το εκλογικό μέτρο προς όφελός μου." Οπότε τι,  να κάνω κι εγώ; Δεν θέλω να χαλάσω τη σχέση μας με το Μαξίμου και το ανέβασα.
 

Υ.Γ. 2 Δεν μπορείτε να φανταστείτε από τι πανούκλα ξεμπλέξαμε...




Δεν υπάρχουν σχόλια: