"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ μια είδησης που έκαναν σημαία οι ΚΡΥΦΟ-λαθρολάγνοι γαλαζαίοι

 

Toυ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Η είδηση διαβάζεται κι αλλιώς: ο #Έβρος ήταν ασφράγιστος με τρύπα... 80 χιλιομέτρων (!!!) και η #ΝΔ σφύριζε επί 3 χρόνια αδιάφορα. Μπράβο που κλείνει η τρύπα, ντροπή που κλείνει τώρα.  

Όμως, σύντροφοι γαλαζαίοι, έχετε τρελαθεί εντελώς; 

Επεκτείνετε τον φράκτη, με τεράστιο κόστος, και την ίδια ημέρα αποφασίζετε ότι θα έχει δικαίωμα ο εισβολέας να κάνει αμέτρητες αιτήσεις και προσφυγές μέχρι να πάρει άσυλο, παρά την ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόρριψη του αιτήματός του; 

Και επιπλέον συνεχίζετε το "τζάμπα όλα";
 

Το έχω πει χιλιάδες φορές: Οι ορδές των εισβολέων δεν ανακόπτονται στον Έβρο. Ούτε στο Αιγαίο. Ανακόπτονται στο... τηλέφωνο: 

"Αχμέτ, μην έρθεις. Με έχουν συλλάβει και μου είπαν ότι θα με απελάσουν. Μέχρι να φύγω, θα είμαι κρατούμενος. Ρώτησα τα παιδιά από τη ΜΚΟ και μου είπαν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Άσυλο δεν παίρνει κανένας πια. Αλλιώς μας τα είπαν οι διακινητές, αλλιώς τα βρήκαμε. Ειδοποίησε και τους άλλους να μην έρθουν γιατί θα μπλέξουν άσχημα".
 

Όσο υπάρχουν κίνητρα, όσα εμπόδια και να ορθώσεις, θα έρχονται.  

 

Πόσο...

 

 μυαλό χρειάζεται για να το καταλάβει κάποιος αυτό;



Δεν υπάρχουν σχόλια: