"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΚΟΠΙΑ: "Δεν μας αγαπούν οι Έλληνες"!!! -- Γρήγορα να τους στείλει κάποιος τους Οικολόγους και τον Χρυσόγελο να τα παρηγορήσουν τα παλίκάρια...


Έρευνα φιλοκυβερνητικής εταιρείας δημοσκοπήσεων κατέγραψε τις απόψεις των πολιτών της ΠΓΔΜ για τις σχέσεις της χώρας τους με τις γειτονικές χώρες.
  
Σύμφωνα με την έρευνα, το 82,4% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει φιλική προσέγγιση απέναντι στην ΠΓΔΜ, έναντι μόλις 7% που έχει διαφορετική άποψη.
  
Το 55,8% των ερωτηθέντων θεωρεί ακόμη ότι η Βουλγαρία δεν έχει φιλική προσέγγιση απέναντι στην ΠΓΔΜ, έναντι 27,2% που θεωρεί το αντίθετο

Όσον αφορά την Αλβανία, το 51,6% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η χώρα αυτή δεν έχει φιλική προσέγγιση απέναντι στην ΠΓΔΜ, έναντι 33,2% που πιστεύει το αντίθετο.
  

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων της έρευνας θεωρεί ότι η Σερβία διάκειται φιλικά απέναντι στην ΠΓΔΜ. Συγκεκριμένα, το 56,6% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η Σερβία έχει φιλική προσέγγιση απέναντι στην ΠΓΔΜ, έναντι 31,3% που θεωρεί το αντίθετο.
 
Την έρευνα πραγματοποίησε το φιλοκυβερνητικό Ινστιτούτο "Ντιμίτριγια Τσούποφσκι", από τις 17 έως τις 21 Μαΐου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 1.050 ερωτηθέντων.


e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια: