"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Μια ομιλία-καμπανάκι 30 χρόνων που είναι σαν να έγινε χθες!!! - Εθνικοί ευεργέτες υπό εξαφάνιση - Πακετωμένοι φοροφυγάδες κατ εφημισμό "ελληνες" αφήνουν περιουσίες με το φτιάρι στα σκυλιά στα γατιά στις παλλακίδες ερωμένες . Στη φτωχή τους την πατρίδα ούτε μια δραχμή!!!

ΜΗΝ σας παρασύρει το γεγονός οτι ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης ήταν ιερωμένος, που κάποιοι τον χαρακτηρησαν "ταλιμπαν" του χριστιανισμού. 

Τα όσα λέει στην ηχογράφηση που ακολουθεί έχουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ χαρακτήρα και είναι λες και ειπώθηκαν χθες... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ 

(Μια λεπτομέρεια για το ήθος του: "Ταλιμπάν" δεν ξέρω αν ήταν, αυτό όμως που ξέρω από πρώτο χέρι μιας και αν και αλλεργικός στο παπαδαριό,  τον γνώρισα προσωπικά είναι οτι ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ενω μέχρι και η τελευταία δραχμή ή ευρώ από το μισθό του πήγαινε ΥΠΕΡ ΦΤΩΧΩΝ χωρίς ο ίδιος να την/το ακουμπά. Και όποιος θέλει το πιστεύει...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: