"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Σε πλειστηριασμό τα σκουπίδια του Will Smith για να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι των ΟΤΑΤέλος στην ομηρεία χιλιάδων συμβασιούχων του τομέα καθαριότητας οι οποίοι θα εισπράξουν έκτακτο προσωρινό επίδομα «virtual μονιμοποίησης» ανακοίνωσε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου.

 
Όλα αυτά χάρη στην ετοιμότητα της κυβέρνησης να βρεί και να κατάσχει τις 22 σακούλες που μάζεψε από τις παραλίες των Αντίπαξων ο διάσημος αστέρας του Χόλυγουντ, θέλοντας έτσι να δείξει ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι υποχρέωση όλων μας και όχι μόνο των Δήμων ή των Κυβερνήσεων ‒προηγούμενων και παλιότερων‒ που οφείλουν να επικεντρωθούν στις υποσχέσεις προς τους συμβασιούχους ώστε να τους κρατούν σε εκλογική ετοιμότητα.

 
Όπως ανακοίνωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στην ενημέρωση των δημοσιογράφων όπου παρουσιάστηκαν τα κομμάτια που συνέλεξε από την παραλία των Αντίπαξων ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του, κάθε σκουπίδι που θα δημοπρατηθει, θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας και θα φέρει την ιδιόχειρη υπογραφή του, παγκόσμιας φήμης, χολυγουντιανού σταρ.

 
Μάλιστα μερικά κομμάτια της συλλογής σκουπιδιών Will Smith θα εκτεθούν για μικρό χρονικό διάστημα στους σωρούς που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία της Αθήνας ώστε να τονώσουν το τουριστικό ενδιαφέρον της πόλης και να μετατρέψουν το μέχρι χθές αποκρουστικό θέαμα σε έργο τέχνης κατά τα πρότυπα της Documenta 14.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: