"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ του SUPER αναλαμβάνει το ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ στη Μύκονο! Περιστέρα>Αλέξη, δεν έχεις αφήσει ξέκωλο που να μην βολέψεις κάπου!



Αυτή η είδηση δεν χωράει διάψευση. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά από σύσκεψη με τον Πάνο Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ προχωράει στο άνοιγμα Γραφείο Πρωθυπουργού στη Μύκονο! Ναι, καλά ακούσατε! Στη Μύκονο και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη των καραμανλικών, δηλαδή του Καραμανλή και του Πάκη.Ο Πάκης είναι σίγουρα και επίτιμος δημότης Μυκόνου. Ο Πάκης είναι επίτιμος δημότης όλων των δήμων και κοινοτήτων της χώρας. 7359333904_7037f40022_b mykonos-club
Το Γραφείο Πρωθυπουργού Μυκόνου αναλαμβάνει ένα νόστιμο ξεκωλάκι που ήταν χορεύτρια στο Super Paradise μετά από εισήγηση του Θοδωρή Μιχόπουλου και του ειδικού εμπειρογνώμονα Τζανακόπουλου. 


Ο Τσίπρας εκτίμησε σωστά πως το μόνο μέρος της Ελλάδα που θα μείνει όρθιο είναι το συγκεκριμένο νησί μια και στην ουσία είναι πλέον ουδέτερο έδαφος. Ο Τσίπρας προχωράει στο άνοιγμα γραφείου πρωθυπουργού στη Μύκονο σε μια προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στο νησί της Αμαρτίας.


Η νεαρή χορεύτρια που αναλαμβάνει το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Μύκονο ονομάζεται Βαλέρια. Η Βαλέρια πήρε τη δουλειά μετά από casting που πέρασε στο Μαξίμου από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα.
Η μόνη που είναι έξαλλη με την επιλογή της Βαλέριας είναι η σύζυγος του Πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.

Αλέξη, δεν έχεις αφήσει ξέκωλο που να μην διορίσεις κάπου. Καθημερινά ανακαλύπτω έκπληκτη κι ένα νέο ξεκωλάκι σε θέση-κλειδί…Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να επιστρέψεις στο σπίτι πριν ο κόσμος πλακώσει έξω από το Μαξίμου κι αρχίσει να σας πετάει σουτιέν και στριγκάκια...Αφού διαπιστώνεις κι εσύ ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο. Αναγκάζεσαι καθημερινά να αναιρείς τον εαυτό σου και όλες σου τις αρχές. Εχεις βάλει μάλιστα σ΄αυτό το τρυπάκι και τους ματαιόδοξους υπουργούς και συνεργάτες σου οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γίνουν μέσα σε μια νύχτα μνημονιακοί αρκεί να κάθονται στις καρέκλες. Είναι καιρός...
 να αφήσεις τον Μητσοτάκη να υποδυθεί τον πρωθυπουργό. Ετσι κι αλλιώς κι αυτός θα τα σκατώσει με υπουργούς τον Σταικούρα, τον Κικίλια και την Κεφαλογιάννη. Εάν συνεχίσεις να κυβερνάς ο ΣΥΡΙΖΑ θα φθάσει στο 8% κι ακόμη πιο κάτω…Επίσης σε παρακαλώ μαζέψου λιγάκι…Μη σε παρασύρει ο Καμμένος…Η διακυβέρνηση της χώρας δεν είναι Moulin Rouge. Οτι έγινε, έγινε. Βγάλε ένα διάγγελμα, ζήτα συγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς που σου έδειξε εμπιστοσύνη και γύρνα σπίτι…Ουφ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: