"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Τσακαλώτος για Eurogroup: «Κοιτάξτε, δεν έβγαλα έρπη. Αρα κερδίσαμε!»



Να πιστέψουν στα μάτια τους και στο non paper του Μαξίμου και όχι στην υπονόμευση στην οποία επιδίδονται συστηματικά οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών προέτρεψε τους έλληνες ανταποκριτές στις Βρυξέλλες ο Ευκλειδης Τσακαλώτος.


Ο υπουργός Οικονομικών δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες καθώς όπως είπε «τα νέα μέτρα δεν θα είναι μέτρα αφού η κυβέρνηση επιμένει στη θέση της ότι δεν θα νομοθετήσει ούτε ένα ευρώ». «Αν επρόκειτο να πάρουμε μέτρα τώρα θα ήμουν θλιμμένος και θα είχα βγάλει τον πατροπαράδοτο έρπη», κατέληξε.


Μάλιστα για να αποδείξει ότι δεν προσπαθεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό ο κ. Τσακαλώτος προέτρεψε τους δημοσιογράφους αφού πλύνουν τα χέρια τους να αγγίξουν το κάτω χείλος του ώστε να διαπιστώσουν ότι δεν φοράει καθόλου make up.

 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: