"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Το χολυγουντιανό τροχαίο που θ΄αφήσει εκ νέου άναυδη την εγκεφαλική κοινή γνώμη - 30 Aμυράδες με κολάν δίνουν ραντεβού στη παραλιακή με την δαιμονισμένη νταλίκα - ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ?

Το χολυγουντιανών διαστάσεων αιματοκύλισμα με την Πόρσε σκέπασε τα δεκάδες άλλα τροχαία-πολλά επίσης θανατηφόρα- που προκάλεσε ο ηλίθιος λαός στην διάρκεια του τριημέρου.


Ως γνωστόν η κοινή γνώμη είναι σοκαρισμένη από το συμβάν με την Πόρσε.


Σοκαρισμένοι δηλώνουν και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι τουλάχιστο δεν κρύβονται ψευδόμενοι ότι τάχα δεν ψήφισαν αυτό το μπουλούκι κατσιαπλιάδων που διαδέχτηκε τους πράσινους και γαλάζιους κλεφτοκοτάδες.


Απο τον KillBill


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε το επόμενο χολυγουντιανό τροχαίο που θ΄αφήσει εκ νέου άναυδη την εγκεφαλική κοινή γνώμη.


Ρίχνουμε μια ιδέα για το πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο ακόμη πιο συναρπαστικό τροχαίο.


Κατ΄αρχήν θα πρέπει να λάβει χώρα στη παραλιακή.


Αν όχι στην ευθεία που ενώνει την Γλυφάδα με την Βουλιαγμένη, τουλάχιστο στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, ώστε στη συνέχεια τα τηλεοπτικά συνεργεία να έχουν στην διάθεσή τους εντυπωσιακά πλάνα από ελικόπτερα και σκάφη του λιμενικού που θα περισυλλέγουν πτώματα σε ζωντανή σύνδεση.


Για τεχνικούς λόγους καλό θα ήτο το συμβάν να λάβει χώρα σαββατοκύριακο ώστε η αγαπημένη παρουσιάστρια ειδήσεων του Λάμπη Ταγματάρχη στην ΕΡΤ να συνδεθεί με τον αστυνομικό ρεπόρτερ Γεραφέντη με τ΄όνομα.


Ο Γεραφέντης είναι άξιος αντικαταστάστης του Πάνου Σόμπολου στο βουκολικό ρεπορτάζ. Πάμε παρακάτω…


Ποιοι θα μπορούσαν να εμπλακούν στο επόμενο κινηματογραφικό τροχαίο; 


 Επειδή η Πόρσε του Βακάκη εξήντλησε τα εντυπωσιακά πλάνα θα πρέπει να αναλάβει δράση μια εντυπωσιακή νταλίκα TIR.


Mια γαμάτη νταλίκα με ωραία χρώματα, πορτοκαλί ή κίτρινη θα μπορούσε να είναι εντυπωσιακό φόντο για σκηνές σπλάτερ με το κόκκινο αίμα να κάνει αντίθεση στο κίτρινο του ΚΚΕ.


Η νταλίκα στην ξέφρενη πορεία της και πριν βουτήξει από τα Λιμανάκια στα βράχια κι από εκεί στη θάλασσα θα έχει στο μεταξύ προλάβει να παρασύρει τουλάχιστο 30 ηλίθιους ποδηλάτες-δημοσίους υπαλλήλους. Ηδη το υλικό, η πρώτη ύλη, υπάρχει.


Εννοούμε ότι τουλάχιστο 30 ηλίθιοι ποδηλάτες κινούνται καθημερινά σχεδόν σ΄αυτό το ρεύμα της παραλιακής στο ύψος της Βουλιαγμένης. Αυτοί οι 30 που βλέπουμε καθημερινά δεν μπορεί παρά να είναι κηφήνες δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν βάλει κάποιον άλλο να χτυπήσει κάρτα κι αυτοί αποφάσισαν να επιβληθούν με το στανιό σε ένα δρόμο υψηλής επικινδυνότητας.


Τέτοια άτομα που κάνουν ποδήλατο-30 μαζί-στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης μόνο δημόσιοι υπάλληλοι θα μπορούσαν  να είναι.


Οπως βλέπετε τα υποψήφια δήθεν αθώα θύματα υπάρχουν. Λείπει ο τολμηρός νταλικιέρης και η νταλίκα που θα τρέχει με δαιμονισμένοι ταχύτητα και θα παρασύρει στο θάνατο τους 30 αθώους Αμυράδες οι οποίοι αντί να πάνε στις Αλυκές Αναβύσσου για παράδειγμα και να κάνουν ποδήλατο κυκλοφορούν ανέμελοι στη παραλιακή με μια σέλα στο κώλο.


Δεν υπάρχει πιο γελοίο θέαμα από το να βλέπεις άνδρα ποδηλάτη-αλλά ο καθείς με τις ορέξεις του.


Οι 30 Αμυράδες λοιπόν περιμένουν με αγωνία τον νταλικιέρη που θα δώσει νόημα στην χαμένη τους ζωή-γιατί πρέπει να είναι κανείς πολύ μακάκας ώστε να κάνει ποδηλατάδα στη παραλιακή και στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.


Στην κατηγορία του πολύ μαλάκα Ελληνα-του χειρότερου λαού όπως λέει και ο Ιαβέρης-ανήκουν...
 οι δημόσιοι υπάλληλοι, ειδικά οι ποδηλάτες δημόσιοι υπάλληλοι.


Φαντασθείτε τα εντυπωσιακά πλάνα της κίτρινης δαιμονισμένης νταλίκας η οποία θα παρασύρει τους 30 ποδηλάτες. Θα είναι μια υπέροχη χορογραφία αίματος που θα ζήλευε και ο Ταραντίνο: Tα αιματοβαμμένα κολάν με το ανθρώπινο κρέας κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων κολλημένα στο παρ μπριζ της νταλίκας θα είναι κάτι το μοναδικό. Καλό θα ήταν τα τηλεοπτικά συνεργεία να στηθούν από τώρα στα επίμαχα σημεία ώστε να πλάνα να συγκλονίσουν την εγκεφαλική κοινή γνώμη.


Πιστεύουμε ότι θα πρόκειται για ένα πράγματι συναρπαστικό τροχαίο τα πλάνα του οποίου θα μπορούσαν να ντύσουν μια μεγάλη κινηματογραφική εμπορική επιτυχία.  


Οι 30 Αμυράδες καθημερινά σχεδόν δίνουν ραντεβού στον δαιμονισμένο νταλικιέρη και ο μακάκας τους στήνει. 


Ως πότε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: