"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Ελλάδα 2017 - 100% αληθινή ιστορία

Ο κύριος με το άσπρο μπουφάν είναι συνοδηγός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου που έχει κλείσει τη ράμπα αναπήρων "για ένα λεπτό" προκειμένου να ψωνίσει σουβλάκια η οδηγός γυναίκα του.

 
Ο κύριος με τα μαύρα είναι ντελιβεράς που θέλει να χρησιμοποιήσει τη ράμπα αναπήρων για να κατεβάσει το παπί του από το πεζοδρόμιο χωρίς να βρει το κάρτερ.

 
Οι δύο τσακώνονται για το ποιος είναι πιο παράνομος!

 
Στον καβγά μπαίνει και η οδηγός που μεταξύ άλλων απειλεί το ντελιβερά ότι δουλεύει στο ΙΚΑ και θα κάνει έλεγχο στο αφεντικό του αν του κολλάει τα ένσημα...

 
Παρακαλώ επιλέξτε  ποια είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας:


  • Έχουν κι οι δύο δίκιο, πρέπει ο Δήμος να καταργήσει τα κράσπεδα και όλα τα πεζοδρόμια πρέπει παντού γύρω γύρω να έχουν μόνο ράμπες για να εξυπηρετείται ο κόσμος. 
 
  • Σιχαμένοι κρατικοδίαιτοι αχαμνοξύστες που παντού και πάντα κάνετε κατάχρηση της εξουσίας σας ακόμη και για τα πιο αστεία θέματα!
 
  • Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!
 
  • Βραχυκύκλωσα και δεν ξέρω ποια επιλογή να πρωτοδιαλέξω. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: