"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΠΡΟΣΩΠΑ - ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Τρανς “Ανδρας” και “Non Binary” Σύντροφος Γέννησαν με “Γυναίκα” Δωρητή Σπέρματος

Σύμφωνα με διεθνή μέσα μία γυναίκα που έγινε άνδρας Τρανς και ο «non – binary» σύντροφος του έκαναν ένα μωρό στο Brighton της Αγγλίας με την βοήθεια ενός Τρανς γιατρού και ενός άνδρα που έγινε γυναίκα Τρανς που ήταν δωρητής σπέρματος.

Ο 39χρονος Ρούμπεν Σάρπ, ο οποίος άρχισε να ζει ως άνδρας δώδεκα χρόνια πριν, γέννησε ένα παιδί που περιγράφεται από την αριστερή Mirror ως ένα «μωρό θαύμα» στην «πιο μοντέρνα οικογένεια της Βρετανίας» μετά από δύο γύρους θεραπείας γονιμότητας.

Ο 28χρονος Jay, ο σύντροφος του Sharpe, γεννήθηκε γυναίκα αλλά προέβη σε διπλή μαστεκτομή και τώρα αναγνωρίζεται ως «non – binary», οπότε το ζευγάρι έπρεπε να γονιμοποιήσει το Sharpe χρησιμοποιώντας δότη σπέρματος – που παραχωρήθηκε από μια Τρανς γυναίκα που είχε διατηρήσει τα ανδρικά σεξουαλικά τους όργανα.

«Χρειάστηκαν...


 έξι χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά τώρα έχουμε ένα μωρό στην αγκαλιά μας και αυτός ήταν ο τελικός στόχος. Τελικά αισθάνομαι πλήρης» , δήλωσε ο Sharpe.Δεν υπάρχουν σχόλια: