"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Αυτό είναι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV (Σύντομα θα απολαμβάνουμε ενημέρωση και ψυχαγωγία, όπως μόνο η αριστερά μπορεί να προσφέρει)

Ο Μάνος Βουλαρίνος «αποκαλύπτει» τους παρουσιαστές των εκπομπών και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV.


Θα έχετε, φαντάζομαι, ενημερωθεί για τη φιλοδοξία του κόμματος του Αλέκση να αποκτήσει κανάλι απ’ όπου θα μπορέσουν να συνεχίσουν το σπουδαίο (από ενημερωτική κυρίως άποψης) έργο της ΕΡΤ της περιόδου 2015-2019. Σε περίπτωση που δεν έχετε ενημερωθεί δεν έχει σημασία, γιατί μόλις ενημερωθήκατε.


Οι συζητήσεις, οι διεργασίες και άλλες λέξεις που κρύβουν την απραξία είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και σύντομα θα απολαμβάνουμε ενημέρωση και ψυχαγωγία όπως μόνο στην Αλβανία του Χοτζ... ζητώ συγγνώμη... όπως μόνο η αριστερά μπορεί να προσφέρει.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ TV θα έχει ως εξής:


11.55 Έναρξη προγράμματος Ο ύμνος της Τρίτης Διεθνούς μαζί με το Μαμά Γερνάω ερμηνευμένα από την Τάνια Τσανακλίδου.

12.00 – 14.00 Κόκκινη Αυγή Ενημερωτική εκπομπή με τον Γιώργο Αρβανίτη. Πρόκειται για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού η οποία όμως θα ξεκινάει μια λογική ώρα και όχι από τα απάνθρωπα καπιταλιστικά άγρια χαράματα. («Το κοινό μας δεν ξυπνάει τις συστημικές ώρες» είπε στέλεχος του καναλιού που ερωτήθη σχετικώς).


14.00 – 14.50 Μαι Λέναι Κατερήνα Εκπομπή ποικίλης ύλης με την Κατερίνα Νοτοπούλου. Θέματα κοινωνικά, θέματα μόδας, γκόσιπ και αποκαλύψεις για τη σόου μπιζ με μια αριστερή-προοδευτική-αντικαπιταλιστική ματιά.


14.50 – 15.00 Τα Άστρα Μιλάνε Ανατροπή Ζητάνε Αστρολογικές προβλέψεις, Ταρώ, φλιτζάνι και μαλλί της γριάς με τον Παύλο Χαϊκάλη.


15.00- 16.00 Mama Africa Κάθε μέρα ο σπουδαίος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ μας ταξιδεύει στη μαύρη ήπειρο. Τα αξιοθέατα, ο πολιτισμός και η καθημερινότητα της Μητέρας της Ανθρωπότητας.


16.00 – 17.00 Όλοι οι άντρες είναι Γουρούνια Εκπομπή για θέματα ισότητας που αποκαλύπτει τον καθημερινό σεξισμό που βιώνουν οι γυναίκες και τα non binary ατομα. Παρουσιάζει ο Τζέισον Αντίγονη.


17.00 – 18.00 1+1=3 Οικονομική ενημέρωση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Η εκπομπή θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.


 18.00 – 19.00 2 μέτρα κάτω απ’ τη Γη Εκπομπή Υγείας με τον Παύλο Πολάκη.


19.00-20.30 Τα δάκρυα των 7 Δελτίο ειδήσεων με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Δελτίο αποκαλυπτικό, προοδευτικό, καταγγελτικό, μα πάνω απ’ όλα ανθρώπινο.


20.30 – 21.00 Ελευθερία του λόγου: Μια καπιταλιστική απάτη Σειρά ντοκιμαντέρ όπου παρουσιάζονται τα οφέλη της ελεγχόμενης από τον Λαό ενημέρωσης έτσι όπως την απολάμβαναν οι κάτοικοι των χωρών του ανατολικού μπλοκ. Παρουσιάζει ο Νίκος Παππάς.


21.00 – 22.30 (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) Μι του νjι κι μι του λjι
- Δημοσιογραφική εκπομπή με τον Κώστα Βαξεβάν’  


21.00 - 22.30 (Τρίτη, Πέμπτη) Κλάσε με γριά μου να αγιάσω Σατιρική και αντικαπιταλιστική ματιά στη καθημερινή επικαιρότητα μέσα από την εμπνευσμένη και σύγχρονη ματιά του Λάκη Λαζόπουλου.


22.30 - 00.00 Κώλο-Τούμπες Πολιτικό τοκ σόου με τον Γιάννη Ραγκούση.


00.00 – μέχρι όσο πάει Στην υγειά των κορόιδων, βρε παιδιά Ο Σταμάτης Κραουνάκης καλεί φίλους και συναδέλφους του και μαζί τους ερμηνεύει αντάρτικα και άλλα τραγούδια που συνδέθηκαν με τους αγώνες της Αριστεράς. 


Τα Σαββατοκύριακα το κανάλι θα προβάλλει...


 επαναλήψεις του καθημερινού προγράμματος, ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου, αγώνες χάντμπολ και ομιλίες του Αλέκση Τσίπρα, του Πάνου Σκουρλέτη και του Τσε Γκεβάρα, καθώς δεν βρέθηκαν άνθρωποι να θέλουν να χαλάσουν τα τριήμερά τους. Και μπράβο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: