"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Γαλάζια περί νομιμότητας αντίληψη!


Περίεργη αντίληψη περί νομιμότητας έχετε κ. Καλαφάτη μου.
 
Δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφοροποιείται η ενέργειά σας αυτή από την απαίτηση Βούτση να αφήσει ελεύθερους η ασφάλεια τους εισβολείς της Βουλής.
 
Τουλάχιστον, ζητήσατε και εσείς να τους γυρίσουν σπίτια τους με ταξί;
 
Με τη λογική σας αυτή, να μη διωχθούν ούτε οι Ρουβίκωνες, να μη συλληφθεί και ο τοξοβόλος του Συντάγματος, να αφήσουμε και τους μπαχαλάκηδες να αλωνίζουν όπως επί ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί να εξαιρούνται μόνο οι χουλιγκάνοι; Κρίμα κι άδικο!
 
Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, για να χαϊδέψουμε την εκλογική μας πελατεία, είναι κακό πράγμα, κ. Καλαφάτη μου.
 
Και αν μου επιτρέπετε, κ. Καλαφάτη μου, ένα γενικότερο σχόλιο, συνολικά ως ΝΔ και κυβέρνηση μια τρύπα στο νερό κάνατε στην υπόθεση του ποδοσφαίρου, που κυριαρχεί στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες:
 
Έχετε και τους ΠΑΟΚτζήδες και τους Ολυμπιακούς να σας βρίζουν ταυτόχρονα, ενώ ανεδείχθη σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα με τον Σαμαρά να αψηφά χωρίς καμία συνέπεια την εσωκομματική πειθαρχία που (ανοήτως κατά την άποψή μου) ετέθη για μια τροπολογία αφορώσα το ποδοσφαιρικό πειθαρχικό δίκαιο!
 
Δηλαδή η συνοχή της κυβέρνησης εξαρτάται από το ποδόσφαιρο;! 

Αυτή την εντύπωση θέλετε να δώσετε στην κοινή γνώμη;
 
Αν ναι...


 τα καταφέρατε έκτακτα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: