"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


NoυΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ - ΣΟΚ: Μέσα στο ’19 εισέβαλαν στη χώρα μας 103.000 καταμετρημένοι λαθρομαχμουταράδες.

Ανατριχίλα για το μέλλον της Ελλάδας προκαλούν τα επίσημα στοιχεία, αναφορικά με τις εισόδους και εγκαταστάσεις στην ελληνική επικράτεια αλλοδαπών από θαλάσσια και χερσαία «σύνορα» το 2019.

Πιο συγκεκριμένα ο επίσημα καταγεγραμμένος αριθμός των αλλοδαπών εποίκων που παραβίασαν τα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας. το 2019 ανέρχεται στις 103.000, μουσουλμάνοι στο 99,3% των περιπτώσεων, ενώ επιπρόσθετα ένας αριθμός 25 με 30 χιλιάδων ενδέχεται να έχει διαφύγει της «προσοχής» των αρχών. Δηλαδή εισήλθαν και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, αλλά έχουν διαφύγει της επίσημης καταμέτρησης.
 
Ενδεικτικά μόνο από τις αρχές Δεκεμβρίου οι ροές μειώθηκαν (!) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και «μόνο» 5.000 αλλοδαποί εισήλθαν στην ανοχύρωτη χώρα σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, η οποία το μόνο που κάνει είναι να καταγράφει τον αριθμό των εισβολέων εποίκων.

Ειδικότερα, στις ακτές των ελληνικών κατά τα άλλα νησιών αποβιβάστηκαν 5.247 άτομα. Από αυτά 3.681 ήταν στην Λέσβο, 688 στην Χίο και 878 στην Σάμο.

Είναι γνωστή η διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά αυτό που έγινε την Πρωτοχρονιά 1/1/2020. Αλλοδαποί αφού γιόρτασαν την είσοδο του νέου έτους στην Τουρκία, στη συνέχεια πήραν τις βάρκες τους και απλώς αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην Λέσβο, όπου και καταγράφηκαν από την… Γενική “Αστυνομική Διεύθυνση” Βορείου Αιγαίου,

Άλλοι 134 είχαν έρθει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού προτίμησαν να κάνουν την αλλαγή του χρόνου στην Ελλάδα.

Όλοι τους βέβαια, ανεξαιρέτως θα αιτηθούν «άσυλο» προκειμένου να παρατείνουν επ΄αόριστον, δηλαδή για πάντα, την παραμονή τους στην χώρα.

Σχεδόν κάθε χρόνο, και κατά μέσο όρο από το 2010, 100 χιλιάδες αλλοδαποί μπαίνουν στην «χώρα» και το 2020 η κατάσταση αναμένεται να κινηθεί σε ακόμη πιο υψηλούς αριθμούς, καθώς η Τουρκία θα πιέσει την Ελλάδα για υποχωρήσεις στο Αιγαίο, μέσω των μουσουλμάνων εποίκων.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω...


 δικηγορικά γραφεία στην Ελλάδα, υπόσχονται γρήγορη απόδοση ασύλου σε όσους μουσουλμάνους τους καταβάλλουν το σχετικό αντίτιμο βέβαια, ενώ παράλληλα υπόσχονται και άμεση σύσταση ΜΚΟ για όποιον ημεδαπό ή αλλοδαπό θέλει να αποκτήσει μια.





ΠΗΓΗ EUROPOST


Δεν υπάρχουν σχόλια: