"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Οι καλομαθημένοι γλουτοί θέλουν και τους κατάλληλους καναπέδες!


Γράφει ο Άλκης ο Chesterfield

Εγώ να δεχθώ ότι τα έπιπλα που άφησε η Ρένα ήταν ... παλαιικά.
 
Να δεχθώ, επίσης, ότι οι αριστοκρατικοί γλουτοί του κ. Περιφερειάρχη δεν μπορούν να αναπαυθούν στον οποιονδήποτε καναπέ.
 
Σοβαρά, όμως, τώρα, κ. Πατούλη, θεωρείτε ότι 20.000 ευρώ από τον κρατικό κορμπανά για 3 πολυθρόνες/καναπέδες είναι μια δαπάνη λογική;! 

Ότι συνάδει με τις δεσμεύσεις του κόμματός σας για εγκράτεια και αποφυγή υπερβολικών σπαταλών σε μια χώρα που ακόμη λυγίζει από την κρίση;
 
Μόνο Chesterfield ανέχονται οι καλομαθημένοι γλουτοί σας;
 
Η δε απάντησή σας - ότι οι αγορές γίνανε για την Περιφέρεια όπου και θα μείνουν - είναι αστεία! Αυτό έλειπε να τους πάρετε σπίτι σας!
 
Άλλωστε...


 και να θέλατε, στυλιστικά δεν γίνεται. Δεν ταιριάζουν με το χρυσοποίκιλτο αρχοντικό σας ...
 
Αυτά πληρώσαμε στα χρόνια προ κρίσης: Τον κάθε υπουργό, που άλλαζε το γραφείο του με τα πιο ακριβά έπιπλα της αγοράς, για να έρθει ο επόμενος να πετάξει τα έπιπλα του προηγούμενου σε μια αποθήκη και να τα αντικαταστήσει με ακόμη πιο ακριβά (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Σπηλιωτόπουλος)!
 
Δεν έχουμε σωτηρία σε αυτήν τη χώρα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: