"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Οι σταρ του Χόλυγουντ που τάσσονται κατά της οπλοκατοχής βρέθηκαν στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών υπό την προστασία πάνοπλων φρουρών !!!

By AWR Hawkins  


Όπως αναφέρουν οι Daily News της Νέας Υόρκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος του Beverly Hill, Michael Hill, είχε αναφερθεί στα μέτρα προστασίας της τελετής: "Έχουμε ένα ισχυρό σχέδιο ασφάλειας που περιλαμβάνει βοήθεια από τοπικούς, κρατικούς και ομοσπονδιακούς αστυνομικούς. Επιπλέον, θα χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα συμβάν».
 
Το Variety αναφέρει ότι ο αστυνομικός του Beverly Hills, Robert Maycott, σημειώνει ότι η επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν δεν έχει αλλάξει το σχέδιο ασφαλείας. Αντίθετα, σημείωσε ότι «η ασφάλεια είναι παρόμοια με ό, τι ήταν πέρυσι».

Το Breitbart News ανέφερε ότι η ασφάλεια του 2019 περιλάμβανε οδοφράγματα, σκύλους που εντοπίζουν με την μυρωδιά βόμβες, ένοπλους φύλακες, αστυνομικούς του LAPD και πολλούς σταθμούς ασφαλείας για τους συμμετέχοντες καθώς θα έρχονται για τις χρυσές σφαίρες.

Η ασφάλεια των Golden Globes είναι υψηλoού επιπέδου εδώ και πολλά χρόνια. Το Breitbart News σημείωσε ότι στην τελετή του 2017 υπήρχαν πολλά καλά παιδιά με όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Υπήρχαν επίσης σκυλιά ασφαλείας, SWAT και ειδικές ομάδες του FBI που συμμετείχαν στην ασφάλεια.

Το Breitbart σημείωσε επίσης, ότι ο Matt Damon ήταν στα βραβεία του 2017, ο ίδιος Matt Damon που έβγαλε εκατομμύρια δολάρια χρησιμοποιώντας όπλα στη σειρά ταινιών Bourne, και ο οποίος παρόλα αυτά ζήτησε την απαγόρευση όπλων στην Αυστραλία για την υπόλοιπη Αμερική.  


Άλλοι οπαδοί του ελέγχου της οπλοκατοχής, μεταξύ των οποίων η Jessica Chastain και ο Ryan Reynolds, ήταν...


 επίσης παρόντες, απολαμβάνοντας τα οφέλη από τα καλά παιδιά με όπλα που τους προστάτευαν, την ίδια ώρα που αγωνίζονται εκτός οθόνης για να περιορίσουν αυτά τα οφέλη για τον μέσο Αμερικάνο.

Το 2016 η τελετή είχε προσωπικό ασφαλείας με πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό και AR-15 και άλλα όπλα που μοιάζουν με τα όπλα, που τόσοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ θέλουν να εμποδίσουν να τα έχουν πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: