"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Φαντασιώσεις αιματοβαμμένης εξέγερσης από γνωστή θολοκουλτουριάρα τραγουδίστρια, επειδή οι Έλληνες δεν ψήφισαν τον Τσίπρα!

“Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια.”  

Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Τάνια Τσανακλίδου η οποία σε συνέντευξή της στην Αυγή αποκάλυψε το τι σκέπτονται οι υποστηρικτές της “ριζοσπαστικής αριστεράς”.  

Και γιατί θέλει αυτή την εξέγερση; 

 Επειδή οι Έλληνες πολίτες δεν ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα

Η… Δημοκρατία στο απωγειό της!

Θέλουν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους αφήνει και κάθε τόσο τους ξεφεύγει και βγάζουν στην επιφάνει το τι πραγματικά σκέπτονται. Και ως γνωστόν οι “αιματηρές εξεγέρσεις” είναι το … φόρτε της άκρας αριστεράς.
 
Απαντώντας λοιπόν η κ. Τσανακλίδου σε ερώτηση της Αυγής είπε: «οι τελευταίες εκλογές ήταν για μένα ένα χαστούκι που γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Δεν το περίμενα ποτέ. Δεν περίμενα μέσα σε τέσσερα χρόνια να ξεχάσει ο κόσμος ποιος τον έφερε σε αυτήν τη δυστυχία. Δεν περίμενα ότι θα είχαν κάνει τέτοια βρομερή δουλειά τα ΜΜΕ λασπολογώντας και κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα, που, αν μη τι άλλο, ήταν μια κυβέρνηση που δεν έκλεψε, δεν πήρε μίζες, συμπεριφέρθηκε με ήθος και συμπόνια απέναντι στις αδύναμες ομάδες. Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια. 

Γιατί ελπίζω; 

Γιατί...


 αυτός ο θάνατος που ζούμε κάθε μέρα, αυτή η αφαίμαξη όλης της ψυχικής υγείας και της πνευματικότητας, είναι χειρότερη. Οι τηλεοράσεις πρέπει να κλείσουν στα σπίτια των ανθρώπων, γιατί είναι μεγάλη καταστροφή, πρέπει να τελειώνουμε μαζί της, καθώς μας υπαγορεύει πώς να σκεφτόμαστε».
 
Τόσο … δημοκράτες!
 
RIGHTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: