"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Πεθαίνοντας σαν μεταλλαγμένη χώρα



Το κουκούλωμα  η μεγαλύτερη και  πιο επικίνδυνη παθογένεια  του  τόπου. Της κοινωνίας.  Της  πολιτικής. Της οικογένειας. Παντού!
 

Κουκουλώνουμε  τις πομπές μας.  


Κουκουλώνουμε τις απιστίες μας. 


Κουκουλώνουμε  τις διαλυμένες σχέσεις μας. 


Κουκουλώνουμε  την  φοροδιαφυγή μας. Εκεί να  δεις κουκούλωμα. Άγριο και απροσμέτρητο. 


Κουκουλώνουμε τα ψέματά μας.  


Κουκουλώνουμε τις πολιτικές μας. 


Κουκουλώνει και  η Εκκλησία  τις αμαρτίες της!


Το κουκούλωμα η αρχή κάθε μετάλλαξης.  


Το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε προς την Δεξιά. 
Η Δεξιά μεταλλάχθηκε από τη Λαϊκή  Δεξιά. 
Και ο Τσίπρας μεταλλάχθηκε προς τα  Δεξιά


Είναι  η επιδημία που σαρώνει τα κύτταρα και ροκανίζει κάθε υγιή οργανισμό. Το κουκούλωμα είναι  προϋπόθεση  της υποκρισίας. Και η υποκρισία είναι η αρχή του  ψεύδους.

 
Ας πούμε. Η Δεξιά, η λεγόμενη «συντηρητική παράταξη», έπρεπε πριν απ' όλα τα άλλα κόμματα και όλες τις παρατάξεις να είχε πάρει πάνω της  κάθε μεταρρύθμιση ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού. Όμως αμετακίνητη. Όμως  αρτηριοσκληρωτική. Όμως  εντελώς συντηρητική. Για παράδειγμα το σύμφωνο συμβίωσης. Για παράδειγμα ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας. Οπως έλεγε και ο γραφικός  Βασίλειος Λεβέντης «ο θεός  μού λέει ποια είναι κακή και ποια καλή μεταρρύθμιση». Περίφημα. Ο θεός και ο γυναίκα  του!
 
Μεταλλαγμένη και μια μερίδα της Εκκλησίας.  Είναι  αδύνατο να πιστέψω ότι  ανάμεσα στους ιερωμένους,  ακόμα και  στα υψηλότερα κλιμάκια,  υπάρχουν   παιδόφιλοι και   ομοφυλόφιλοι.  Για να καταλάβετε  αρκεί να μιλήσετε με άνθρωπο που  γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.  Να σας πει τα αληθινά ονόματα  μερικών  ιερωμένων. Οπως Μαρίτσα, όπως Γεωργίτσα, όπως  Λουκία. Και πάει λέγοντας!

 
Μεταλλαγμένοι και πολλοί οικογενειάρχες.  Που εξαπατούν  συστηματικά  τις γυναίκες τους. Που   πλακώνουν   στις σφαλιάρες τα παιδιά  τους. Και που ύστερα παριστάνουν τους  σύγχρονους ευρωπαίους.  Λέγοντας «τς  τς αμάν και πότε θα γίνουμε κανονικοί ευρωπαίοι;»

 
Μεταλλαγμένοι και  άφθονοι  πολιτικοί. Ολων  των βαθμίδων και όλων  των παρατάξεων. Μεταλλαγμένοι και οι  συνδικαλιστές.  Οπου κάτω από τον  μανδύα  μιας προοδευτικής και  φιλεργατικής αερολογίας,  κρύβεταιη κρατικοδίαιτη και σε  τελευταία ανάλυση αντεργατική ουσία!

 
Η Σωρρακώσταινα είναι  η  κοιτίδα  του κουκουλώματος και  της μετάλλαξης, Δηλαδή  της υποκρισίας. Με αποκορύφωμα όλη αυτή την  φασαρία  περί αλλαγής  φύλου από τα δεκαπέντε χρόνια. Από  ποιούς; Μα φυσικά απ  αυτούς που καταχρεώσαν  τον τόπο.  Απ  αυτούς που  γκρέμισαν κάθε   εργασιακό οχυρό  ασφάλειας, περίθαλψης και  στοιχειώδους προστασίας!

 
Απ αυτούς  δηλαδή που  με την μαζική  φτωχοποίηση, έσπρωξαν πλαγίως  μεγάλο μέρος της κοινωνίας στην υποταγή,  την χαμηλή έως μηδενική αυτοκεκτίμηση και φυσικά στην πορνεία.

 
Η πορνεία  ως  βιοπορισμός. Η πορνεία  ως μαζικός εκμαυλισμός. Η πορνεία  ως  εθισμός. Το εύκολο,  γρήγορο  χρήμα. Και  έρχονται  τώρα και   σχίζουν τα ρούχα τους υπέρ  της προστασίας ανηλίκων.  Υπέρ του  φυσικού προορισμού κάθε πλάσματος. Αναλογα με το  φύλο   γέννησής  του. Και υπέρ  του Χριστιανισμού. Δηλαδή ο «εγκληματίας» παριστάνει τον  φανατικά πιστό υπέρ οικογένειας και υπέρ παραδόσεων της ελληνικής φυλής.  Οπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε  γκανγκστερική  ταινία. Ο αρχιμαφιόζος  σκοτώνει ανηλεώς, κερδοσκοπεί με την ηρωίνη και κάθε άλλη ναρκωτική ουσία. Ομως στο σπίτι του, με τα παιδιά του, σταυροκοπιέται, νηστεύει και ακολουθεί τις επιταγές του ύψιστου Κυρίου του

 
Δηλαδή τους μάρανε η αλλαγή του φύλου. Μα  καλώς κακώς συμβαίνει. Μα καλώς κακώς  κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Μα καλώς κακώς  ομοφυλόφιλοι  και στις καλύτερες οικογένειες. Με απλά λόγια, αυτό που υπάρχει κουκουλωμένο, γύρω μας. Ακόμα και μέσα στους κύκλους μας, έρχεται  το νομοσχέδιο να το πιστοποιήσει και να το  νομιμοποιήσει. Ελεος. 


Δεν το  θέλουμε;  


Εσένα το  λέω, τον χριστιανό και τον  παραδοσιακό


Ε  λοιπόν  αν πραγματικά  δεν  το θέλεις, τότε...
  φρόντισε να μεγαλώσεις  σωστά  τα παιδιά  σου. Κάνε  εσύ το σωστό και άσε τους άλλους να κάνουν   αυτό  που  γουστάρουν. Αμάν  πια.  


Ποτέ  δεν θα βάλουμε μυαλό;  Ποτέ δεν θα πορευτούμε μα την κοινή λογική;  


Σας το είπα.   Μας ενδιαφέρει το  φαίνεσθαι και καθόλου το  είναι. 


Αυτός ο τόπος δεν έχει σωσμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: