"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΚΗΦΗΝΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Mια χώρα έρμαιο των Βασιλάκηδων του ΚΑΣ! - Στην σύνθεση του ΚΑΣ αντανακλάται η γελοιότητα του ελληνικού κράτους



Mια χώρα έρμαιο των Βασιλάκηδων του ΚΑΣ. Μια χώρα έρμαιο δήθεν ιδεολόγων αλλά καλοπληρωμένων υπαλλήλων του Δημοσίου οι οποίοι αποφάσισαν ότι το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού είναι τροπικό δάσος και δεν θέλουν να διαταράξουν την γαλήνη της αγέλης των τίγρεων που ζουν στην πυκνή βλάστηση. Περί αυτού πρόκειται. Στην σύνθεση του ΚΑΣ αντανακλάται η γελοιότητα του ελληνικού κράτους που ανακάλυψε τροπικό δάσος στις εγκαταστάσεις του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα.


Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψεις το μεγαλείο της ξεφτίλας του διεφθαρμένου κράτους. Αλλά ευτυχώς τα λεφτά με τα οποία πληρώνονται οι μισθοί τους στερεύουν. Σε λίγο ο στρατός κατοχής των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα μπορεί να πληρώνεται.


Δεν είναι μακριά η στιγμή-αντίθετα είναι πολύ κοντά-που το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος που μισεί τις επενδύσεις δεν θα μπορεί να πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους του ανάμεσα στους οποίους και τα μέλη του διαβόητου ΚΑΣ τα οποία έχουν ονοματεπώνυμο.  


Δεν είναι επίσης μακριά η στιγμή που δεν θα πληρώνονται οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών όπως ο Νίκος Φίλης που έδωσε το παρόν στην κινητοποίηση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων που κι αυτοί θα κατεβαίνουν στο Σύνταγμα χτυπώντας τις άδειες κατσαρόλες της οικογένειας αλά Αργεντινή


Eπιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, η αρχή του τέλους για το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος το οποίο παραμένει ανέγγιχτο από την Τουρκοκρατία έως και σήμερα. Σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες, την εκκλησία των σκοταδιστών και το ξιπασμένο πολιτικό προσωπικό οδηγεί ανά τους αιώνες τον λαό σε αέναες χρεοκοπίες.


Η μεγάλη στιγμή που θα καταστραφεί ολοσχερώς το διεφθαρμένο δημόσιο και οργανισμοί όπως το ΚΑΣ είναι ήδη εδώ-απλά κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους υποψήφιους συλλέκτες σκουπιδιών όπως έχουν καταντήσει πολλοί συμπολίτες μας οι οποίοι δεν έχουν το προνόμιο να πληρώνονται από το Δημόσιο όπως οι εκλεκτοί του ΚΑΣ-τους οποίους άραγε ποιος τους αξιολογεί;


Οι άνθρωποι δηλαδή που μέσα από ένα κρεσέντο δήθεν αριστεροσύνης και ψευδοοικολογικής συνείδησης στερούν την δουλειά σε πάνω από 7.000 εργαζόμενους. Τόσοι θα εργαζόντουσαν στην επένδυση του Ελληνικού.


Ενας προς ένας οι δημόσιοι υπάλληλοι του ΚΑΣ με τις παχυλές αμοιβές σε σύγκριση με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στερούν για λόγους συμπλεγματικής ιδεοληψίας από την Ελλάδα μια επένδυση που θα μπορούσε να ανατρέψει το ακόμη και το βαρύ κλίμα που δημιουργούν τα δημοσιεύματα για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών.

 Η σημερινή σύνθεση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου σύμφωνα με την υπ` αρ.

ΥΠ.ΠΟ.Α/ΓΔΔΥΗΔ/ΔΔΑΑΔ/ΤΔΑΔΤΠ/183559/16589/15660/11740/22.5.2017 Υ.Α. (ΦΕΚ 239/ΥΟΔΔ/23.5.2017)
έχει ως εξής:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη, Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, ως Πρόεδρος.
  2. Ελένη Σβολοπούλου, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο ΥΠΠΟΑ.
  3. Έλενα Κόρκα, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟΑ.
  4. Ευγενία Γατοπούλου, Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Αναστήλωσης Μουσείων και Τεχνικών Έργων του ΥΠΠΟΑ.
  5. Χρυσούλα Καραδήμα, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιότητων Ροδόπης.
  6. Πολυξένη Αδάμ – Βελένη, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης.
  7. Δημήτρης Αθανασούλης, Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιότητων Κυκλάδων.
  8. Παύλος Τριανταφυλλίδης, Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιότητων Μυτιλήνης.
  9. Ελένη Μπάνου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιότητων Αθηνών.
  10. Ελευθέριος Πλάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  11. Νικόλαος Σταμπολίδης, Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  12. Ευγενία Δρακοπούλου, Δρ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
  13. Μαρία Μαρθάρη, Αρχαιολόγος, Επίτιμη Διευθύντρια του ΥΠΠΟΑ.
  14. Εμμανουήλ Κορρές, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
  15. Βλάσιος Κουμούσης, Πολιτικός Μηχανικός, Καθηγητής Δομοστατικής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
  16. Δημήτριος Καρύδης, Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
  17. Θεοδώρα Γαλάνη, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πολεοδόμος – Χωροτάκτης, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικών Κανονισμών και Αδειοδοτήσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. ………………………………………..
  2. Σταύρος Σπυρόπουλος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους στο Γραφείο του Νομικού Συμβούλου του ΥΠΠΟΑ.
  3. Αικατερίνη Δελλαπόρτα, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου.
  4. Αμαλία Ανδρουλιδάκη, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προστασίας και Αναστήλωσης Νεωτέρων και Σύγχρονων Μνημείων.
  5. Ερωφίλη-Ίρις Κόλλια, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας.
  6. Βασιλική Συθιακάκη, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.
  7. Κωνσταντίνος Σουέρεφ, Αρχαιολόγος, Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.
  8. Ευαγγελία Μηλίτση, Αρχαιολόγος, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας .
  9. Άννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας.
  10. Πάντος Πάντος, Αρχαιολόγος, Επίτιμος Διευθυντής του ΥΠΠΟΑ.
  11. Στυλιανή Δρούγου, Ομότιμη Καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  12. Όλγα Γκράτζιου, Ομότιμη Καθηγήτρια Βυζαντινής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.
  13. Κωνσταντίνος Ζάχος, Αρχαιολόγος, Επίτιμος Διευθυντής του ΥΠΠΟΑ.
  14. Φανή Μαλλούχου – Tufano, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  15. Κωνσταντίνος Σπυράκος, Πολιτικός Μηχανικός, Καθηγητής Δομοστατικής του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.
  16. Νικόλαος Ζούρος, Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  17. Έλενα Χολέβα, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Πολεοδόμος, Προϊσταμένη του Τμήματος Πολεοδομικών Θεμάτων και Ρυθμίσεων, της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Τράπεζας Γης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Μαρία Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη

Ελενα Κόρκα. Δεξί χέρι του Ζαχόπουλου. Διαβάστε ΕΔΩ>

Ευγενία Γατοπούλου

Χρύσα Καραδήμα


Πολυξένη Αδάμ – Βελένη

Δημήτρης Αθανασούλης

Παύλος Τριανταφυλλίδης


Νίκος Σταμπολίδης

Θεοδώρα Γαλάνη

Eλένη Μπάνου



Eπιτέλους έφτασε η μεγάλη στιγμή, η αρχή του τέλους για το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος το οποίο παραμένει ανέγγιχτο από την Τουρκοκρατία έως και σήμερα. Σε αγαστή συνεργασία με τους εγχώριους ολιγάρχες, την εκκλησία των σκοταδιστών και το ξιπασμένο πολιτικό προσωπικό οδηγεί ανά τους αιώνες τον λαό σε αέναες χρεοκοπίες.



7 χρόνια μνημόνια και οι εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες όλων των αποχρώσεων υπερασπίσθηκαν με πάθος το διεφθαρμένο δημόσιο των κηφήνων λαθρουπαλλήλων και την μιζαδόρικη διαπλοκή με πάσης φύσεως συμφέροντα.


Σε έναν κόσμο που αξιολογείται καθημερινά και η τελευταία καθαρίστρια του ακροτελεύτιου ξενοδοχείου, οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι της Ολγας Γεροβασίλη αρνούνται πεισματικά να αξιολογηθούν. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο να βγουν στους δρόμους της Αθήνας και να διαδηλώσουν κατά της αξιολόγησης.


Μόνο που το παπατζιλίκι της πιο μολυσματικής κάστας του πλανήτη έφτασε στο τέλος της. Σε λίγο το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος δεν θα έχει σάλιο να πληρώνει τον στρατό κατοχής των δημοσίων υπαλλήλων, ούτε και τις συντάξεις τους. Οχι, δεν θα τους χωράει η πλατεία Κλαυθμώνος για να κλαίνε. Είναι τόσοι πολλοί που θα χρειαστεί να γεμίσουν πολλές πλατείες. Την ώρα που έχουν σφαγιασθεί οι μισθοί των ιδιωτικών υπαλλήλων, οι δημόσιοι κηφήνες (με τις εξαιρέσεις των αξιόλογων υπαλλήλων) παίρνουν αυξήσεις!


Μετά από 7 χρόνια μνημόνια δεν απολύθηκε κανείς κηφήνας δημόσιος υπάλληλος επειδή απλά είναι άχρηστος. Πρέπει να υποπέσει σε ποινικό αδίκημα για να απολυθεί με το στανιό. Λες κι αν είναι άχρηστος και οι φορολογούμενοι πληρώνουν έναν άχρηστο κηφήνα αυτό δεν είναι αδίκημα.


Το παπατζιλίκι όμως τελείωσε. Οι Γερμανοί πολίτες αηδιασμένοι από τα λεφτά που πετάνε 7 χρόνια τώρα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις των ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων και αηδιασμένοι από τους φονιάδες που τρύπωσαν ανάμεσα στους πρόσφυγες έδωσαν ένα γερό μάθημα στην Μέρκελ και δικαίωσαν τον Σόιμπλε που χρόνια τώρα θέλει να πετάξει με τις κλωτσιές την μολυσματική φυλή των ελλήνων από την Ευρωζώνη.


Εφτασε λοιπόν η στιγμή ο Σόιμπλε να δει το σχέδιό του να γίνεται πραγματικότητα. Σε συνεργασία με τον Κρίστιαν Λίντνερ (κεντρική φωτό) των Φιλελευθέρων που μπήκαν στην κυβέρνηση θα “αξιολογήσουν” τους έλληνες κηφήνες του δημοσίου.


Από εδώ και στο εξής η Ολγα Γεροβασίλη πρέπει να τραγουδάει σε ηπειρώτικα πανηγύρια To Mελαχρινάκι για να βρίσκει τα λεφτά να πληρώνει τους κηφήνες του ελληνικού δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: