"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΑΝΕΛέητο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΑΔΙΚΟ: Κάπνισαν κάνναβη για να αντέξουν να ψηφίσουν την αναγνώριση φύλου!



Ένα πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων για να κάνει «μασάζ» στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, προκειμένου να τους βοηθήσει να ξεχάσουν τις αντιρρήσεις τους και να χαλαρώσουν, αλλάζοντας άποψη για τα δικαιώματα των μειονοτήτων που γενικά τους προκαλούν αλεργία.


Στόχος του, να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου που αποτελεί ανειλημμένη υποχρέωση των ΑΝΕΛ, σε αντάλλαγμα για την στήριξη που παρείχε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο για το θέμα των συνομιλιών του με τον καταδικασμένο ισοβίτη αλλά και για να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για βόλτες.


Έτσι, ο Πάνος Καμμένος ανέτρεξε στη βοήθεια ενός γνωστού «θεραπευτικού» μέσου, της ινδικής κάνναβης. Στην πρωινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας εμφανίστηκε με άφθονα στριμμένα τσιγάρα τριών, τεσσάρων ή και πέντε φύλλων καθώς και με ένα σακουλάκι που ανέδινε έντονη μυρωδιά λιβανιού.


Μέσα σε λίγα λεπτά, οι άτεγκτοι – σε θέματα αρχών – βουλευτές των ΑΝΕΛ, είχαν αρχίσει να τραγουδάνε Μπομπ Μάρλεϊ, να γλαρώνουν και να χτυπάνε ο ένας τον άλλον στην πλάτη χαμογελώντας


Ο Δημήτρης Καμμένος που παλιότερα είχε ζητήσει την συνδρομή της Χρυσής Αυγής για να σταματήσει το Pride μιλούσε για κροκόδειλους που έρχονται από τα παράθυρα, ενώ ο Κωνσταντίνος Κατσίκης που είχε τοποθετηθεί με πάθος κατά των ομοφυλόφιλων δασκάλων που δίνουν την δραστική ουσία «γκεϊνη» στα παιδιά μας, ξεφύλλιζε με ενδιαφέρον το περιοδικό Dazed and Confused.


Μάλιστα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παρατήρησε ότι το «σταφ» που έφερε ο πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα ελαφρύ και ότι εκείνος μετά το μπάνιο στον Σαρωνικό, είχε πολύ πιο έντονο εφέ. Τέλος, μιλώντας στους συναδέλφους του βουλευτές, τόνισε ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για τους brothers ψηφοφόρους τους, γιατί ως ακροδεξιοί πιστεύουν κι εκείνοι πως πρώτα έρχεται το συμφέρον και μετά η ιδεολογία, οπότε θα δείξουν κατανόηση. 



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: