"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΒΙΒΛΙΟ: Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ …στο πέρασμα της εφηβείας …στο διάβα της ζωής»




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ



Ο Νίκος Α. Δεμερτζήςγεννήθηκε στη Γλύφα Ηλείας. Είναι Καθηγητής στο 4ο Γ. Λύκειο Ν. Σμύρνης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο Ν. Σμύρνης και διοργανωτής σεμιναρίων Συμβουλευτικής Γονέων και Ημερίδων επαγγελματικού προσανατολισμού στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.Εργάζεται με εφήβους πάνω από 30 χρόνια, υπήρξε υπεύθυνος του Γραφείου επαγγελματικού προσανατολισμού του προτύπου Γυμνασίου και Λυκείου Ευαγγελικής Σχολής Ν. Σμύρνης και Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης.



Ξεκίνησε την εκπαιδευτική του σταδιοδρομία από την Αμαλιάδα, δίδαξε και στα 3 Λύκεια (Τεχνικό-Επαγγελματικό, 1ο και 2ο Λύκειο) για μια δεκαετία (1982-83 και 1987 – 1996). Μετά από 20 χρόνια επιστρέφει την Τρίτη 26 Απριλίου 2016, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, ώρα 20:00, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, για να παρουσιάσει το βιβλίο του: «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ …στο πέρασμα της εφηβείας …στο διάβα της ζωής», εκδόσεις Σαββάλας, που είναι αποτέλεσμα πολυετούς ενασχόλησης του με την εφηβεία και τον επαγγελματικό προσανατολισμό.



Περισσότερα για το συγγραφέα και το βιβλίο του στο: http://users.sch.gr/ndemertzis/.



Για να δείτε την πρόσκληση με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, πατήστε: http://users.sch.gr/ndemertzis/prosklisiilida.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: