"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-γαλαζαίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Έχουν βαλθεί να διαλύσουν τη χώρα! - Τί δεν καταλαβαίνεις?

 

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Οι αλλοδαποί ευθύνονται για περισσότερο από το το 50% της εγκληματικότητας στη χώρα.
 

Από το υπόλοιπο <50% εγκληματιών που έχουν ελληνική υπηκοότητα, το 84% είναι της γνωστής φυλής "ευάλωτων και ευπαθών".  

Σκέψου τώρα πόσο κοστίζει ΟΛΟ αυτό στον συνεπή και νομοταγή Έλληνα πολίτη, όχι μόνο από τα χρήματα που του κλέβουν αλλά και από το κόστος των δημοσίων υπηρεσιών που ασχολούνται με το έγκλημα: από το σύστημα υγείας που περιθάλπει τα θύματά τους (και τους ίδιους όταν μαχαιρώνονται μεταξύ τους), από τις καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, μέχρι την Αστυνομία, τα Δικαστήρια, τις φυλακές, που ασχολούνται μαζί τους. 

Είναι απίστευτο, δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου, το ότι η απέλαση καταργήθηκε ως παρεπόμενο διοικητικό μέτρο για αλλοδαπό που εγκληματεί! Τους συλλαμβάνουν και τους αφήνουν ελεύθερους να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους! 

Λες και όλο το πολιτικό σύστημα - οι αριστεροί ως αλληλέγγυοι και οι δήθεν δεξιοί, ως "ανθρωπιστές" - έχουν βαλθεί να διαλύσουν τη χώρα!
 

Και τώρα πήγαινε να δουλέψεις για να πληρώσεις τους φόρους σου. 

Και ...

 

με καμάρι, ε; - αν στις τελευταίες εκλογές ψήφισες γαλαζαίους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: