"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚOI ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΕΣ - ΣΥΡΙΖΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟ: Η υποκρισία του εθνικού μας σουργελοξεφτιλαρά και η ιστορία της ανθρωπότητας

Δείτε τώρα πόσο υποκριτής είναι αυτό το παληκάρι.

Aλλά πριν φθάσουμε στην υποκρισία του θα πρέπει να μάθουμε ποιος του μεταφράζει τις οδηγίες και ποιο είναι το πρόσωπο της αυλής του κ. Τσίπρα που φροντίζει ώστε ο αρχηγός του Σύριζα να είναι “επικαιροποιημένος” στις απαιτήσεις των ημετέρων δυνάμεων.

Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε λίγο πέρα από τα σύνορα και τη βάφτιση των διδύμων του ζεύγους Μπόμπα. 

Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη παρατηρούμε τα εξής:

 Μεταναστευτική κρίση, οικονομική κρίση, ενεργειακή κρίση και κρίση ανάμεσα τα 5-6 φύλα που κυκλοφορούν με αποτέλεσμα ο κ. Τσίπρας λίγα 24ωρα πριν την εμφάνισή του στην ΔΕΘ να βγάλει ένα video για τα gay ζευγάρια.

Σ΄αυτά που προαναφέραμε προσθέστε και τον κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό COVID-19 σύμφωνα με τον επικεφαλής της αρμόδιας επιτροπής Εβραίο καθηγητή Jeffrey Sachs.

Aρα έχουμε μια κατασκευασμένη πανδημία και διαρκείς κρίσεις οι οποίες εκ του αποτελέσματος μειώνουν τον πληθυσμό στο δυτικό κόσμο.

Η Ελλάδα σύμφωνα με τις απογραφές της ΕΛΣΤΑΤ από το 2011 έως το 2022 έχει 350.000 λιγότερους Έλληνες.

Αυτό λέει η ΕΛΣΤΑΤ. Αυτό λέει και η πραγματικότητα.


Στόχος λοιπόν είναι η με κάθε τρόπο μείωση του πληθυσμού. Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Ο ίδιος και οι σύμβουλοί του βλέπουν τους αριθμούς.

Τα πάντα οδηγούν στη μείωση του πληθυσμού.

Αυτός ο τύπος λοιπόν που γνωρίζει μια χαρά τι συμβαίνει υποστηρίζει από το βήμα της ΔΕΘ ότι το πρόβλημα θα λυθεί με την ένταξη στην ελληνική κοινωνία των μεταναστών. Ο Τσίπρας δεν λέει τίποτε διαφορετικό από τον Biden και πολλούς ακόμη ηγέτες της Δύσης.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι όλοι αυτοί οι ηγέτες αδιαφορούν για το τι λένε οι λαοί τους. Κι αυτό δεν είναι απλά πρόβλημα διακυβέρνησης. Είναι πρόβλημα Δημοκρατίας. 

 Και καθώς η Δημοκρατία στη Δύση δεν είναι πλέον κάτι δεδομένο αναρωτηθείτε τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ο οποίος πάνω στη βουλιμία του να επιστρέψει στο Μαξίμου θα μας αποτελειώσει σαν κουνούπια.

Όσο αφορά εμάς τώρα, τους λαούς, τους πολίτες:



-Οι καλοί καιροί δημιουργούν αδύναμους ανθρώπους. Οι αδύναμοι άνθρωποι δημιουργούν κακούς καιρούς. Οι κακοί καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους…

Αυτή είναι η Ιστορία της ανθρωπότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: