"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑίικα ΣΟΥΡΓΕΛΑ: Ο κοντοπόδαρος εθνικός μας υποκριτής και οι εξεγέρσεις στο Ιράν

Γράφει ο ΑΛΚΗΣ ο μαντηλοφόρος

Αποτελεί σημαντικό παράδοξο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλες “προοδευτικές δυνάμεις”, ενώ είναι λαλίστατοι όσον αφορά τις γυναικοκτονίες στον δυτικό κόσμο από τον κάθε τελειωμένο ή ψυχασθενή και ο επιλεκτικά προσεκτικός πρόεδρος του ακούστηκε στη Θεσσαλονίκη να είναι πολύ ανήσυχος και αγχωμένος για το αν θα καθιερωθεί ο όρος, εν τούτοις δεν τους βλέπουμε να έχουν την ίδια ζέση για να καταδικάσουν τις συστηματικές γυναικοκτονίες που λαμβάνουν χώρα στο Ιραν.

Όχι βέβαια διότι τους νοιάζει, αλλά διότι υποκριτικά ελπίζουν σε ψήφους του εγχώριου θηλυκού κοινού, εννοείται. Πάντως δεν έχω ακούσει μια, έτσι, στιβαρή επίσημη ανακοίνωση από μέρους τους σχετικά με αυτό το οποίο συμβαίνει με το Ιράν το οποίο φαίνεται να είναι ένα κράτος συστηματικών γυναικοκτόνων. Και όχι μόνον, βέβαια.

Το αυτό φυσικά ισχύει και για τις φιλικά προσκείμενες στον ΣΥΡΙΖΑ ΜΚΟ και τους λοιπούς θύλακες του αριστεροκρατούμενου υποκριτικού δικαιωματισμού στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. 

Φοβάμαι ότι δεν έχει αντιληφθεί ο κύριος Τσίπρας ότι αν σφίξουν ακόμα λίγο περισσότερο τα γάλατα, και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατορθώσει και συγκρατήσει σε ανεκτά επίπεδα τις επιπτώσεις της καταιγίδας η οποία έρχεται, συν την αλλαγή υποδείγματος από το λαό σε πλειάδα ζητημάτων, όλα αυτά θα έχουν σοβαρότατες επιπτώσεις και για το μέλλον του υποκριτή ψευταράκου κοντοπόδαρου.

Όπως και για το κόμμα του, το οποίο παρά τη μετεωρική του λόγω ειδικών συνθηκών πορεία το 20010-2015, δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο με ψήφους περιθωριακών και κοινωνικών παρασίτων. Έχει πιάσει ταβάνι. Τα κορόιδα έφυγαν. Τα νούμερα δεν βγαίνουν.

Και αναφερόμαστε και στους επιλεκτικούς δικαιωματισμούς, όπως και τις καταστροφικές «εξεγέρσεις» και τις καταστροφές περιουσιών στο δρόμο, μέχρι τις μπούκες σε νομισματοκοπεία, τα νταούλια με το οποία θα χορεύουν οι αγορές ή ακόμα χειρότερο, την εξευτελιστική ΕΠΑΙΤΕΙΑ ενώπιον του προέδρου Πούτιν και των ολιγαρχών του, τις πρώτες μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ του 2015.  Όπου τραβούσαμε τα μαλλιά μας, ο Πούτιν να ρίχνει ευθέως «πόρτα» στους αφιονισμένους μετακομμουνιστές που ήθελαν «καινούργια υπήνεμα λιμάνια», ενώ ταυτόχρονα να επικοινωνεί μυστικά με τον Φρανσουά Ολάντ και να τους «δίνει» στεγνά, λέγοντας,  σε απλή μετάφραση «τι είναι τούτοι εδώ ρε, μαζέψτε τα, τα σούργελα».
 

Απλά ρε αδερφέ ...

 

πες μια καλή κουβέντα και ας μην την πιστεύεις.  

Άνθρωποι ζουν και εκεί κάτω, και ας μην είναι υποψήφιοι ψηφοφόροι σου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: