"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ: Ελλαδέζικη Τζαμαχιρία


 

 Εξαφανιζόμεθα ως έθνος και χορηγοί της εξολόθρευσής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, μέσω της υπερφορολόγησής μας

    Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια αφισέτα, που έχει κολληθεί σε κολόνα. Είναι στην αγγλική και ενημερώνει τον περαστικό:  

«Ζώντας στην Ελλάδα. Είσαι μετανάστης ή πρόσφυγας σε πόλη; Ετοιμάσου σε δύο εβδομάδες. 

1. Σπίτι. 

2. Αδεια παραμονής. 

3. Ασφαλιστική κάλυψη. 

4. Αριθμός Ασφαλιστικής Κάλυψης – ΑΜΚΑ. 

5. Τραπεζικός λογαριασμός. 

6. Κάρτα αστικών συγκοινωνιών».

Το συμπέρασμα κάποιου κακόπιστου Ελληνος (υπάρχουμε εκατομμύρια τέτοιοι στην πατρίδα) από τα παραπάνω θα ήτο: Μέσα σε δύο εβδομάδες η ζωή του Αμπντουλαζίζ και της Γκιουλμπεγιάζ μεταμορφώνεται! Επιασαν τόπο τα χρήματα που έδωσαν στον Τούρκο δουλέμπορα. Στην Ελλάδα όλα είναι τζάμπα. Βρήκαν τον μήνα που τρέφει τους έντεκα. Ρίξτε τηλεφώνημα και στους συγγενείς στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, στη Σομαλία, να έρθουν τρέχοντας!

Επισκεπτόμενοι τη σελίδα που έχει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μεταναστών και Πολιτών – ΚΕΜΠ (που υπογράφει την αφισέτα) στο facebook (https://www.facebook.com/keap.gr/) διαβάζουμε: «Αποκλειστικά ηλεκτρονική ανανέωση όλων των κατηγοριών τίτλων διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών. Η νέα υπηρεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου αφορά περίπου 700.000 δικαιούχους. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη από τη 16η Νοεμβρίου 2021, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του υπουργείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://applications.migration.gov.gr/metanasteusi».

Το νούμερο κόβει την ανάσα. Η πατριωτική κυβέρνησις Κυριάκου Μητσοτάκη έφτιαξε διαδικτυακή υπηρεσία για ανανέωση όλων των κατηγοριών τίτλων διαμονής των πολιτών τρίτων χωρών, που αφορά «700.000 δικαιούχους»! Οι ισλαμικές ορδές δεν πολιορκούν τα τείχη. Ερχονται άοπλες. Το όπλο τους είναι η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση, που μεταβιβάζει πόρους και εξουσίες από τον γηγενή πληθυσμό στους αυτοπροσκληθέντες εποίκους.

Το επόμενο βήμα στο ολισθηρό μονοπάτι προς τον πλήρη αφελληνισμό είναι...

 

 η παροχή δικαιώματος ψήφου στις αυτοδιοικητικές και έπειτα στις εθνικές εκλογές.

Ήδη οι άδειες παραμονής, που είναι μόνιμες, αλλά μπορεί να είναι και προσωρινές (αλλά ουσιαστικά μόνιμες), πέφτουν βροχηδόν

Το πλάνο της Μεγάλης Αντικατάστασης προχωρά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.  

Εξαφανιζόμεθα ως έθνος και χορηγοί της εξολόθρευσής μας είμαστε εμείς οι ίδιοι, μέσω της υπερφορολόγησής μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: