"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Αριστερά "αστροπελέκια"




- Όσοι λέγαμε τον Σεπτέμβρη του 2014 ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ήταν μία παπαριά που δεν μπορεί να υλοποιηθεί μας λέγατε "γερμανοτσολιάδες".

 
- Όσοι λέγαμε τον Μάιο του 2015 ότι ένα δημοψήφισμα πέρα από διχαστικό, θα έκλεινε τις τράπεζες και θα έφερνε capital controls μας λέγατε "σκυλάκια της Μέρκελ".

 
- Όσοι λέγαμε τον Σεπτέμβρη του 2015 ότι το παράλληλο πρόγραμμα ήταν άλλη μία απάτη που δε θα υλοποιηθεί ποτέ μας λέγατε "τσάτσους της τρόικας".

 
- Όσοι λέγαμε τον Οκτώβρη του 2016 ότι η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης θα φέρει νέα επιπρόσθετα μέτρα μας λέγατε "καταστροφολόγους".

 
- Όσοι λέγαμε τον Μάϊο του 2017 ότι τα αντίμετρα ήταν μία μαλακία που σκαρφίστηκε ο Αλέξης για να πείσει τους βουλευτές του να ψηφίσουν τα μέτρα για την αξιολόγηση μας λέγατε "εχθρούς του λαού".

 
Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι...
 είστε εντελώς ηλίθιοι...




Δεν υπάρχουν σχόλια: