"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Το έδωσε "στεγνά" ο Πασάς το γιουσουφάκι.

 

 

Γράφει ο ΑΛΚΗΣ

Για να μην έχετε κενά:
 

«Τα προβλήματα από το 2019 με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και μετά, οδεύουν σε αδιέξοδο. Νωρίτερα στην περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον είχαν παγώσει. Διότι υπήρχε ένας ιδιαίτερος δεσμός του κυρίου προέδρου μας με τον Τσίπρα» σχολίασε ο Γιακιντζά -μιλώντας σε εκπομπή του δικτύου A Haber- συνεχίζοντας: «Διότι εξ όσων είχα αντιληφθεί ο Τσίπρας είχε έναν ιδιαίτερο σεβασμό προς τον κύριο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γι’αυτό τον λόγο υπήρχε και ατμόσφαιρα εξομάλυνσης».
 

Συνεχίζοντας ο Τούρκος δημοσιογράφος, υποστήριξε πως: «Ο Μητσοτάκης ακολουθεί μια πολιτική εκτός εθνικής γραμμής και οδηγεί την Ελλάδα σε μια καταστροφή». Εξηγώντας τι είναι «εθνικό συμφέρον» για την χώρα μας ο Γιακιντζά δήλωσε: «Να τα πηγαίνει καλά με τον μεγάλο της γείτονα την Τουρκία και να υπάρξει ειρήνη στην Νησιωτική Θάλασσα», όπως αποκάλεσε το Αιγαίο Πέλαγος.
 

Από τον δημοσιογράφο Γκαφάρ Γιακιντζά του δικτύου Α-Haber.
To καταλάβαμε;

ΥΓ: EDIΤ: Όπως είχε πει και ο Ζουράρις επί Που Φου Α και αναφέρει φίλος στα σχόλια:
«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν» Αγιο είχαμε.
 

Ο Τσίπρας...

 

 δεν πρέπει να ξαναβρεί ευκαιρία να ξαναπεράσει ούτε από το πεζοδρόμιο του Μαξίμου. 

Πολλά έχουν μαζευτεί. 

ΝΤΡΟΠΗ!!!

https://www.capital.gr/diethni/3636612/tourkos-dimosiografos-upirxe-enas-idiaiteros-desmos-o-tsipras-sebotan-ton-erntogan?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2ziRD0crHfMJzPlekAorh58TeN-KRnSoJzGcE3hXmFFGLpX5TBxVFwcAA#Echobox=1653551478

Δεν υπάρχουν σχόλια: