"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Περί πολιτικής ορθότητος


Αν έχεις πολύ παράξενα γούστα και για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες δεν ενημερωθείς για το γεγονός αυτό καθαυτό, αλλά ασχοληθείς μόνο με τον περί τούτου σχολιασμό, αφενός χρειάζεσαι κατεπειγόντως τη βοήθεια εξειδικευμένων ψυχιάτρων, αφετέρου θα καταλήξεις στο ακόλουθο συμπέρασμα: το έκανε η ευρωπαϊκή Ακρα Δεξιά. Ο φυσικός αυτουργός των επιθέσεων είναι ο υπέργηρος (87 ετών) Ζαν Μαρί Λεπέν. Τα χαράματα, με την αρωγή Βέλγων (για την ακρίβεια, Φλαμανδών) εθνικιστών που στελεχώνουν το κόμμα Vlaams Belang, φύτεψε βόμβες στο αεροδρόμιο και στο μετρό των Βρυξελλών. Η κόρη του, για να μην καρφωθεί, έμεινε στο Παρίσι και έπλεκε πουλόβερ μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες, την ίδια στιγμή που με συσπάσεις του προσώπου της έστελνε μηνύματα στην τρομοκρατική ομάδα, συντονίζοντας το αποτρόπαιο έργο της.

 
Αυτό συνάγεται από τις αναλύσεις γραβατωμένων και μη «αναλυτών» της ακροτάτης Αριστεράς (η οποία στο Γιουνανιστάν θεωρείται κάτι σαν... Κέντρο) που κυριαρχούν στην τηλοψία. 


Ο πλανήτης κινδυνεύει από τον πατριωτισμό, όχι από το Ισλάμ.


«Το ζήτημα είναι να μην πάρει ακόμα περισσότερες ψήφους η Μαρίν Λεπέν! [...] Θα είναι καταστροφικό να πάρουν αέρα τα εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη. [...] Αυτό το χτύπημα ρίχνει νερό στον μύλο της Ακρας Δεξιάς. [...] Πάνω απ' όλα να μη δημιουργηθεί κλίμα ισλαμοφοβίας». Αυτά είναι μερικά από τα τσιτάτα που έχουν πρόχειρα οι «ειδήμονες» της τηλοψίας και είναι ευτύχημα για την πατρίδα μας που η γλώσσα μας είναι κάπως δύσκολη και δεν την ομιλούν πολλοί, παγκοσμίως. 


Αν καταλάβαιναν (ειδικά οι συγγενείς των θυμάτων) τι τσαμπουνάνε οι λαχανολόγοι αριστερίζοντες και μας έπαιρναν πρέφα τι είδους τύπους ανεχόμαστε ως «ενημερωτές» μας, θα μας είχαν αποβάλλει από Ε.Ε., ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΟΑΣΑ, ΗΣΑΠ, ΕΘΕΛ, Αττικό Μετρό, Ευρωλίγκα, Σούπερ Λίγκα και απ' όλες τις διοργανώσεις χάντμπολ.  


Το καλό θα είναι... 
να αποβληθούν οι απόψεις των μπουρδολόγων από τις συνειδήσεις μας. Οσο να 'ναι, σ' ένα ζάπινγκ μπορείς να τους πετύχεις, και αυτό είναι άκρως ανθυγιεινό...

Δεν υπάρχουν σχόλια: