"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΑίικο ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΑΛΗΤΑΡΑΔΙΚΟ: Τα χαμίνια της Κουμουνδούρου

 

By Benjamin Guggenheim

Hταν γύρω στις 22.35′ χθες βράδι όταν από το στενό της Κουνουπίτσας ξεπρόβαλε ο σκύλος του Κασσελάκη στη συνέχεια ο ίδιος ο Κασσελάκης και πιο πίσω ο Tyler McBeth.

O Kασσελάκης μιλούσε στο κινητό και ο αέρας έσπρωχνε τις λέξεις πέρα από την ιδιωτικότητα μιας συνομιλίας. Άλλωστε ο σύντομος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έδειχνε αρκετά οργισμένος και το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν το απόρρητο της συνομιλίας σε ένα κόσμο που δεν υπάρχει απόρρητο.

–Είναι αηδιαστικό αυτό που έκαναν. Είναι αηδιαστικό…,

Στη συνέχεια οι τρεις συνέχισαν τη βόλτα με κατεύθυνση προς τη Σπετσιώτικη Ριβιέρα στο σημείο που βρίσκεται το περίπτερο του κ. Νίκου. Ο κ. Νίκος δούλευε 35χρόνια στη πιάτσα με τα καίκια-taxi που τσιμπάνε τα πελατάκια από τη Kόστα και τα μεταφέρoυν στη Ντάπια. Τριάντα ευρώ το κεφάλι. Μαζί με τις άμαξες που τις σέρνουν τα ταλαίπωρα αλογάκια και τα 7 taxi βρίσκονται ψηλά στη λίστα των επαγγελμάτων που παραμένουν ακόμη κλειστά στην Ελλάδα και ειλικρινά μετά από όσα διαδραματίζονται στο δυτικό κόσμο ίσως σωστά παραμένουν κλειστά. Θα αφήσουμε απ΄εξω το πως λειτουργεί η επιχείρηση νερού στις Σπέτσες γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι τα χαμίνια της Κουμουνδούρου.

Κάποιος πρέπει να πληρώνει όλα αυτά τα χαμίνια. Είναι προφανές ότι από κάπου πληρώνονται για τις υπηρεσίες που προσφέρουν με τη σπουδαιότερη- μεταξύ όλων- την θανάσιμη υποκριτική τους δεινότητα.

Μια υποκριτική δεινότητα η οποία είχε και εξακολουθεί να έχει εμπνευστή, μύστη, μέντορα και πάστορα. Έναν τύπο γεννημένο για τον ρόλο παρότι και ο ίδιος θα κατέβαλε ακριβό προσωπικό τίμημα στη διάρκεια της εκπαίδευσής του η οποία διήρκεσε σχεδόν ολόκληρη τη πρωθυπουργική του θητεία.

Η εκπαίδευσή του όμως αποδείχθηκε αρκετά αποτελεσματική μια και έκτοτε επέλεξε να κινεί και να παρακολουθεί τα πιόνια πίσω από τη κουρτίνα σε μια κακέκτυπη εκδοχή των χορηγών.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκπαιδεύθηκε στις σιωπή και στην αξία της. Από το go back madame Merkel στο πολυτελές Ίδρυμα Τσίπρα-στα πρότυπα των Οbama, Clinton, Bush.

Το τσιπροίδρυμα είναι κανονική παράγκα του deep state  και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Να σημειώσουμε, εντελώς συμπτωματικά σε αυτό το σημείο, ότι στην άγουρη πολιτική διαδρομή του Τσίπρα υπήρξαν δύο πρόσωπα-κλειδιά.

Ο Αλέκος Αλαβάνος που τον ανέδειξε και ο Ευάγγελος Μειμαράκης ο οποίος ψηφίζοντας το Μνημόνιο Tσίπρα (για το οποίο είχε ως σύμβουλο γνωστή ιστορική Τράπεζα) έδωσε απρόσμενο πρωθυπουργικό χρόνο στον νεαρό ηγέτη.

 

Για τον ίδιο λόγο που ο Μειμαράκης και η ΝΔ έγιναν κόκκινο χαλί για την πρωθυπουργική θητεία Τσίπρα και εκείνος με τη σειρά του έκανε τον Ιούλιο του 2015 την κομανέντσια κολωτούμπα του μετατρέποντας το δημοψηφισματικό ΟΧΙ σε ΝΑΙ.

Σε αυτό το Θέατρο Σκιών άλλοι κινούν τα νήματα και όταν τα πιόνια ξεφεύγουν -προς ώρας- με δηλώσεις του στυλ “λεφτά υπάρχουν” όπως ο διαβόητος  ΓΑΠ τόσο οι ίδιοι όσο και ο λαός πληρώνουν ακριβό τίμημα-με τον λαό να το πληρώνει με το αίμα του όπως συνέβη στην ανθρωποθυσία στο Μάτι.

Μετά από την ανθρωποθυσία στο Μάτι η Περιστέρα ανέλαβε δράση ώστε να σώσει το γάμο και τον άνδρα της-τον έκλεισε στο σπίτι. Του επιτρέπει μόνο τις μηχανοραφίες με τα πιόνια που ο ίδιος εξακολουθεί να έχει υπό τον έλεγχό του. Ο Τσίπρας έχει εντολή να κρατήσει τα κλειδιά του μαγαζιού στον έλεγχό του ώσπου το μαγαζί να κλείσει ή να ξαναγίνει κυβέρνηση εντός του υπαγορευμένου πλαισίου.

Το πλαίσιο είναι ο θάνατός σου για τις ανάγκες μείωσης του κοστοβόρου δυτικού πληθυσμού και της παγκοσμιοποίησης. Συνιστάται δε (τείνει να γίνει και μόδα όπως η WOKE ορθότητα) να επιλέξεις τη καύση από τον μη βιώσιμο ενταφιασμό.

Μόλις πριν μερικά 24ωρα το διαβόητο World Economic Forum το οποίο λειτουργεί ως εργολάβος των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος στη κατεύθυνση ελέγχου και μείωσης του κοστοβόρου και χρεοκοπημένου δυτικού πληθυσμού παραδέχθηκε ότι η πανδημία του Covid ήταν απλώς «test» για «ένα τεράστιο αριθμό ασύλληπτων περιορισμών» στις ελευθερίες του ευρύτερου κοινού.

Οι άνθρωποι πέριξ του forum δεν έκρυψαν ποτέ τις προθέσεις τους. Τις διατυμπανίζουν διαχρονικά με κάθε τρόπο, μέσο και Harari. Λένε ξεκάθαρα ότι στόχος τους είναι η μείωση του πληθυσμού και η παγκόσμια διακυβέρνηση με δύο και όχι οχτώ ή δέκα δις ανοήτων και αναλωσίμων κουνουπίων.

Είδατε ή ακούσατε κάποιον από τους υπηψηφίους ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύουν τη γενοκτονία του πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη;

Κανείς τους δεν βγάζει κιχ. Το κάνει όμως ο Elon Musk, το κάνει ο RFKJr, το κάνει o Trump (και γι΄αυτό μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το αυτί του) το κάνει ακόμη και ο ηρωικός πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, ένας σπουδαίος ηγέτης ο οποίος γεννήθηκε στις  21 Οκτωβρίου 1949 και ο οποίος ήταν ένας από τους στόχους όταν το deep state έστελνε τους Ναζί της Hamas να προκαλέσουν το 2ο Ολοκαύτωμα σε βάρος του μαρτυρικού λαού του Ισραήλ, έχοντας προκαλέσει ήδη ένα έμφραγμα στον ίδιο εξαιτίας των εμβολίων ευθανασίας που επέβαλαν σχεδόν στον ίδιο και στον λαό του.

Για την ώρα λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται υπό τον έλεγχο της παράγκας του Αλέξη Τσίπρα.

Η δε αποστολή του Τσίπρα είναι…

 

 να υπηρετεί ως τον θάνατό του τα κελεύσματα του deep state με την μείωση του δυτικού πληθυσμού και το χτύπημα εναντίον της δυτικής οικογένειας να βρίσκονται στη κορυφή της Ατζέντας-μετανάστες, woke ορθότητα, αλλαγή φύλου χωρίς άδεια γονιών, εκτρώσεις, lgtbq προπαγάνδα, planδημίες, εμβόλια, εργαστηριακή καταστροφή του περιβάλλοντος και των πόρων της διατροφής, έλεγχος του νερού, διαρκής τρόμος, κλπ)

Για να υπάρξει κάτι πραγματικά νέο στη χώρα χρειάζεται ένας -γιατί όχι- τυχοδιώκτης ηγέτης ο οποίος θα ποντάρει στο γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι γενάρχες των οικογενειών που τους ανήκει ο κόσμος έχουν φύγει από τη ζωή και τη “δουλειά” συνεχίζουν αρκετά άγαρμπα οι CEOs και οι εργολάβοι τους. Καταλύτης εδώ θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ εάν αυτές διεξαχθούν και εάν τελικά ο Trump καταφέρει να βγει νικητής από τις δολοπλοκίες των Δημοκρατικών και του deep state.

Δεν υπάρχουν σχόλια: