"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΘΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΣΥΡΙΖΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Zαίος Joker κατσαπλιάς έτοιμος για όλα-δίχως φραγμούς!

Βy The Wrong Man

 Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους. Δεν είναι με το μέρος του κ. Μητσοτάκη και φυσικά δεν είναι με το μέρος του κ. Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας όμως είναι πιο επιδέξιος στην πολιτική απατεωνία και στη κρίσιμη στιγμή θα κρυφτεί πίσω από τον Παύλο Πολάκη. Η ευκολία με την οποία ο κ. Τσίπρας (φοιτητής του Harvard στο Metaverse)  θυσιάζει τους ανυποψίαστους οπαδούς του δεν έχει προηγούμενο.

Είπαμε από τον πραγματικό απόφοιτο του Harvard (Κυριάκο) είναι αναμενόμενο.

Η συμπεριφορά όμως του δήθεν αγωνιστή της Αριστεράς κ. Τσίπρα, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην μεταπολίτευση. Κι εάν στελέχη όπως η ομάδα Λαφαζάνη, η Κωνσταντοπούλου, ο ράπερ Κουρουμπλής, ο τρισυπόστατος Βαρουφάκης και άλλοι απλά είτε απομακρύνθηκαν, είτε διεγράφησαν από το κόμμα, η στάση του κ. Τσίπρα στη διάρκεια της κατασκευασμένης πανδημίας αποδεικνύει το μέγεθος του αμοραλισμού και του τυχοδιωκτισμού του.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν αναμενόμενος. Ο κ. Τσίπρας έτοιμος για όλα-χωρίς φραγμούς

Γνωρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει χρόνο. Αλλά ούτε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας διαθέτει χρόνο. Απλά διαθέτει περισσότερο χρόνο από τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος κάθε μέρα που διαδέχεται τη προηγούμενη έχει λόγους να ευχαριστεί τη τύχη του για το μη ξέσπασμα της πυρηνικής καταιγίδας.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν κάλεσε τον Μητσοτάκη να προκηρύξει εκλογές γιατί τρέμει στην ιδέα ότι οι εξελίξεις θα μπορούσαν να κάψουν και τον ίδιο.

Στο Παρίσι εκείνο άλλωστε δεν ήταν μόνος του. Ήταν πολλοί παρόντες-κυρίως επιχειρηματίες- ενώ στους δημοσιογράφους διακριτικά δεν επετράπη η πρόσβαση.

Ο κ. Τσίπρας και τα χίλια πρόσωπα (και προσωπεία του) θα μπορούσαν να κερδίσουν ρεσιτάλ ερμηνείας (βλέπε, Το Σύνδρομο του Αμβούργου) μπροστά στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη τα χαρακτηριστικά του οποίου γίνονται όλο και πιο σκυθρωπά μέρα με τη μέρα. Αλλά στη προκειμένη περίπτωση είναι ένα το πρόσωπο-προσωπείο.  

Ο κ. Τσίπρας πόσα από αυτά διαθέτει;

Ο Έλληνας Joker

Eίναι...

 

 το ιδίωμα των “Αριστερών”-όπως του κ. Biden για παράδειγμα.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν ζητεί εκλογές. 

Είναι προς το συμφέρον του κ. Μητσοτάκη να στηθούν κάλπες ακόμη και μέσα στον Ιούλιο.

Όσο ακόμη είναι καιρός. Ενωρίτερα από τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Τσίπρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: