"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΕΠΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Πέντε "Ισπανοί" δολοφόνησαν με σιδερογροθιές 42χρονο Έλληνα στη Ραφήνα


Γράφει το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Για καθίστε ρε παιδιά, να ξεκινήσουμε κάπως έτσι.

Πέντε Ισπανοί σκότωσαν με σιδερογροθιές 42χρονο Ελληνα στη Ραφήνα. Εάν οι δράστες του φονικού δεν ήταν Αγγλοσάξωνες Αλβανοί του Harvard αλλά Ισπανοί ή Πορτογάλοι, ή Άγγλοι, οι αυτονόητοι τίτλοι των εφημερίδων δεν θα ήταν “5 Ισπανοί σκότωσαν με σιδερογροθιές 42χρονο Έλληνα”;

Το γεγονός ότι είναι Αλβανοί θα πρέπει να μας οδηγεί σε λογοκρισία; 

Που ακούστηκε αυτό;  

Δλδ εάν αναφέρεις τη προέλευση και την εθνικότητα προκαλείς φυλετικό μίσος όταν ήδη ένας νέος άνθρωπος βλέπει τα ραδίκια ανάποδα δολοφονημένος άγρια από 5 Αλβανούς;

Δηλαδή εάν το θύμα ήταν ομοεθνής τους τα ελληνικά ΜΜΕ δεν θα γράφανε 5 Αλβανοί σκοτώσανε ομοεθνή τους στη Ραφήνα;

Ωραία πάμε να σας τα κάνουμε λιανά. 

Όλες αυτές οι ευαισθησίες για τους μετανάστες, τις LGBTQ+ κοινότητες, τις λεσβίες, τους gay και ότι τρίφυλο θέλει να είναι ο καθένας, ξεκινάνε από την επιχείρηση μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι αυτό και μόνο αυτό.

Ειδικά εκείνοι από τους οποίους εκπορεύονται αυτές οι ευαισθησίες κάθε άλλο χαρακτηρίζονται από πραγματικές ευαισθησίες για τα 8 δις κουνούπια του πλανήτη.

Απλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά των κοινωνικών εντάσεων με τη λογική διαίρε, μείωνε και βασίλευε. Αυτός είναι ο στόχος. Όπως επίσης και η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια. Η οικογένεια πατέρας-μητέρα-παιδιά δεν είναι αποδεκτή από τους εμπνευστές του σχεδίου.

Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι η παραδοσιακή πυρηνική οικογένεια είναι πιο δύσκολο να νικηθεί και να διασπασθεί. Το κάποτε πατρίς-θρησκεία-οικογένεια του δυτικού προτύπου ζωής (που οι ίδιοι ενέπνευσαν) δεν τους αρέσει πλέον γιατί δεν επιτρέπει την μείωση και τον έλεγχο του πληθυσμού που ξεκίνησαν απροκάλυπτα τρία χρόνια πριν πετώντας τον ιό COVID-19 κατά της ανθρωπότητας ώστε να χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια για τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Οι ίδιοι δημοσιοποίησαν όλα τα σχέδιά τους. Και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές σε ολόκληρο τον πλανήτη και κυρίως στο δυτικό κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η σύγκρουση.

Έτσι έχουν τα πράγματα

Όχι δεν αγαπήσανε τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς, τους gay, τις λεσβίες και τα λοιπά φύλα.

Απλά ενισχύουν πάσης φύσεως ακτιβισμό και δικαιωματισμό ώστε να συντρίψουν την παραδοσιακή οικογένεια και την κοινωνία στο σύνολό της.


Εάν νικήσουν, τόσο οι Αλβανοί, οι λεσβίες, οι gay και όλοι θα έχουν την ίδια τύχη. Δεν θα εξαιρεθεί κανείς.


Το πως στέκονται τα πολιτικά κόμματα και τα εγχώρια ΜΜΕ απέναντι στο project είναι αποκαλυπτικό των εξαρτήσεών τους.

Ο δικαιωματιστής Τσίπρας λοιπόν είναι...

 

 πιο χρήσιμος πλέον από τον Κυριάκο που έχει καεί.

Γι΄αυτό και ο Τσίπρας θα κερδίσει την πρωτιά και μάλιστα αυτοδύναμος.


Βέβαια και αυτοί οι μπαγάσηδες βρίσκονται σε ευαίσθητες ηλικίες και εάν τους καλέσει ο μεγαλοδύναμος, οι από κάτω θα διαλυθούν με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το σύμπαν. Σε αυτή τη περίπτωση η Ε.Ε. θα ξηλωθεί σε μια νύχτα και αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι βιβλικών διαστάσεων.

Ως τότε ας συμφωνήσουμε να λέμε τους Αλβανούς, Ισπανούς…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: