"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΕΠΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Aγγλοσάξωνες, απόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών και του Harvard οι εκτελεστές του 42χρονου Έλληνα στη Ραφήνα


Βy The Wrong Man

Aπόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών (στο οποίο μεταξύ άλλων δίδασκε την Τέχνη της παιδεραστίας ο λαμπρός σκηνοθέτης Λιγνάδης)  και με σπουδές στην Επιστήμη της Γενετικής-Ευγονικής στο ζηλευτό Πανεπιστήμιο Harvard ήτο οι 5 Αγγλοσάξωνες δολοφόνοι του 42χρονου Έλληνα στη Ραφήνα την Αλβανική καταγωγή των οποίων δεν θα την πληροφορηθείς διαβάζοντας Καθημερινή ή Protothema.

Θα πρέπει να εντρυφήσεις στο Μακελειό του Χίου ώστε να μάθεις περίπου τι πραγματικά συνέβη.

Είμεθα βέβαιοι πως με αντίστοιχη λεπτότητα και συνείδηση δικαιωματισμού θα αντιδρούσε και η Καθημερινή των Τιράνων σε περίπτωση που 5 Έλληνες με σιδερογροθιές σκότωναν καλλίγραμο Αγγλοσάξωνα Αλβανό.

Μια και μιλάμε για Αγγλοσάξωνες Αλβανούς έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι το 60% και πλέον των Αλβανών δεν έχει εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19 για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού τα οποία με ιδιαίτερη ζέση προωθούν τα προαναφερθέντα εγχώρια ΜΜΕ αλλά και οι εγχώριοι υπουργοί όπως οι κ.κ. Πλεύρης, Πιερρακάκης και αρμόδιοι επιστήμονες όπως ο Συριζαίος Γεροτζιάφας σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος συνιστά στον Ελληνικό λαό να αποκτήσει κουλτούρα αυτοχειρίας με τα εμβόλια COVID-19. Δλδ να απαλλάξει τις Hμετεραι Δυνάμεις από την κοπιώδη επαναληπτικότητα και πίεση προς τα κουνούπια να εμβολιαστούν. Ως ανταμοιβή αι ημέτεραι δυνάμεις θα μπορούσαμε να αναγάγουμε με ταχύρρυθμα σεμινάρια σε ώρα tea time την Περιστέρα σε νέα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

Ο λόγος που οι Αλβανοί δεν εμβολιάζονται οφείλεται στη καλή πληροφόρηση της Αλβανικής Μαφίας στις υπηρεσίες της οποίας προστρέχουν οι εγκέφαλοι του σχετικού project με αποτέλεσμα οι συγγενείς και τα σόγια στα Τίρανα να γνωρίζουν επακριβώς τι εστί εμβολιασμός COVID-19. Kαι επειδή οι Αλβανοί επιθυμούν...

 

 να κυριέψουν πληθυσμιακά τον πλανήτη ως ορμορφόσογο αποφεύγουν την αυτοχειρία.

Ακολουθεί το σχετικό ρεπορτάζ από την Καθημερινή>

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: