"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Τι το κοιτάμε το άλλο άκρο;

Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Χθες έγιναν δύο χυδαιότητες. 

Κατά πρώτον, κάποιες όρθιες κατσαρίδες βανδάλισαν, πάλι, το μνημείο για τα αθώα θύματα της MARFIN. Μη μου πει κανείς «πώς ξέρουμε πως ήταν αριστεροί;»

Ουδείς άλλος έχει τέτοιο σκατόψυχο μίσος. Όπως ξέρουμε πως του «χώρου» ήταν οι φονιάδες, τους οποίους καλύπτουν πολλοί.  

Πώς το ξέρω;  

Διότι αυτοί ήταν μόνο απέξω, αριστεροί που φώναζαν συνθήματα και «κάψτε τους», που εμπόδιζαν και πετροβολούσαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Αριστερό δίποδο ήταν ο συντάκτης του αθλιωδέστερου tweet που γράφτηκε ποτέ στην Ελλάδα μετά την τραγωδία: «Παιδιά, αν διαβάζει κάποιος άνεργος, η ΜARFIΝ ψάχνει για τρεις υπαλλήλους».  

Αυτή είναι η Αριστερά, δεν υπάρχει άλλη και αποδεικνύεται και από το δεύτερο χθεσινό γεγονός: Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού οργάνωσε στο Βελλίδειο εκδήλωση με πρόσκληση προς τους πολίτες με θέμα «Καταγγέλλουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Η Εθνική Δημιουργία χαιρέτισε την εκδήλωση, διότι με την άθλια αυτή συμφωνία η τραγική τότε κυβερνώσα Αριστερά επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, εκεί που έγινε μέσα στη χωριστική κομμουνιστική ανταρσία το συνέδριο του ΝΟΦ, των επίδοξων αποσχιστών, παρουσία του Ζαχαριάδη και άλλων της προδοτικής ηγεσίας του ΚΚΕ. Εκεί, στους Ψαράδες Πρεσπών, με εγκληματικό τρόπο παραχωρήθηκε το όνομα της Μακεδονίας στους κατσαπλιάδες σοβινιστές των Σκοπίων.  

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, με θράσος χιλίων πιθήκων επιτέθηκε στους απόστρατους Αξιωματικούς και σε πατριωτική πολιτική δύναμη, την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Το θράσος τους αυτό πηγάζει από την ατιμωρησία τους, που είναι ευθύνη της ηγεσίας της Ν.Δ., γιατί η ηγετική ομάδα του Μαξίμου βολεύτηκε τότε που άλλος έκανε τη βρομοδουλειά.

Στους αριστερόστροφους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ απαντούμε: Ακραίοι είστε εσείς, οι μηδενιστές απάτριδες, που ξεπουλήσατε τη Μακεδονία στους επιγόνους του Ιβάν Μιχαήλοφ, κολλητού του Χίτλερ, του Χίμλερ, του Χάιντριχ και του Αντε Πάβελιτς, ιδρυτή των 3 βοηθητικών Ταγμάτων των SS στη Β. Ελλάδα και στα Σκόπια. Η Ιστορία σάς έχει κατατάξει στον απόπατό της, μαζί με την πιο δυσώνυμη παρέα. Το ότι δηλώνουν και περήφανοι για αυτό το νομικό και ιστορικό έκτρωμα είναι τουλάχιστον κωμικοτραγικό. Στην αποτυχημένη προσπάθειά τους για ένα «μεγάλο κόλπο», να διχάσουν τη Ν.Δ. και να πάρουν βραχεία κεφαλή στις εκλογές, ξεπούλησαν κάτι πολύτιμο για τον λαό, αλλά άγνωστο για τον ηθικό κώδικα των φορέων του μηδενισμού, που γεννήθηκε στη γλίτσα του μίσους, του φθόνου και του μισελληνισμού.

Τα Σκόπια, αφού πήραν το δωράκι και δώσανε μόνο μια γραβάτα, έχουν κάνει σουρωτήρι τη συμφωνία με τόσες παραβιάσεις, που δίνουν το δικαίωμα -υποχρέωση για εμάς- να την καταγγείλουμε.
 

Θα θυμίσω στην εξαρχειώτικη παρέα που κυβέρνησε τυχοδιωκτικά τη χώρα την απλή ερώτηση: Γιατί τα Σκόπια δεν πανηγύρισαν όταν τους αναγνώρισαν 100 τόσες χώρες και πανηγύρισαν μόνο όταν τους αναγνώρισε η Ελλάδα με όνομα που γράφει την -άγνωστης σε αυτούς ετυμολογίας- λέξη «Μακεδονία»;  

Μα, γιατί ο καταπατητής, ο σφετεριστής κερδίζει μόνον όταν τον αναγνωρίσει ο πραγματικός κύριος, ο πραγματικός κληρονόμος.

Αυτό συνέβη, αλλά οι σκυφτοί μπολσεβίκοι από τα Lidl, που δέρνανε τον κόσμο στο Πισοδέρι και αλλού, είχαν βαθιά συγκίνηση, γιατί ξοφλάγανε κάτι γραμμάτια στους επιγόνους των παλαιοναζί του Μιχαήλοφ. Και δεν πήραν καν χαμπάρι πως οι Πρέσπες ήταν από τις βασικές αιτίες που έχασαν τις εκλογές, διότι έθιξαν βαθιά και χυδαία, ανείπωτα χυδαία, τη φιλοτιμία και το εθνικό φρόνημα του Έλληνα.

Έχουν γεμίσει την Αθήνα, και όχι μόνο, με τα σημάδια τους
. Βρομίζουν τοίχους και μνημεία, γιατί είναι σαν τα σκυλιά που κατουράνε τις γωνίες για να μαρκάρουν την περιοχή τους. Εάν θέλουμε να γίνουμε σοβαρό κράτος, ένα από τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να ξηλώσουμε αυτά τα σημάδια τους, να χορτάσουμε φυλακή τους αριστερόστροφους φασίστες, να προσαρμόσουμε έτσι τους νόμους και την καταστολή ώστε να τσακίσουμε αυτούς τους χυδαίους παλιανθρώπους, που καίνε ζωντανούς αθώους και ένα έμβρυο και μετά σπάνε και το μνημείο τους, που αυτοί που κουβάλησαν εδώ, ως κοντόσηδες του Ερντογάν, σφάζουν Έλληνες πολίτες και αυτοί είναι με τους φονιάδες, που ο Τούρκος απειλεί τη χώρα και είναι με τον Τούρκο.

Αν θες να τους βρεις, δες πού είναι το εθνικό συμφέρον και κοίτα απέναντί του. Εκεί θα είναι, μαλωμένοι με την ευπρέπεια, με την καθαριότητα, διότι έχουν ιδεολογικοποιήσει ακόμη και την μπίχλα. Δείτε τους χώρους που νέμονται παράνομα. Σκουπιδαριό – όπως είναι μέσα στο κεφάλι τους, έτσι είναι κι απέξω. Φτάνουν πια οι ενοχές!  

Ας αποκαταστήσουμε τον νόμο, την τάξη, την ευπρέπεια, τον Ελληνικό Τρόπο, ας γίνουμε σύγχρονο παραγωγικό κράτος ευνομίας και ισονομίας.  

Το ένα άκρο μπήκε φυλακή, με τον τρόπο που μπήκε.  

Τούτο δω το άκρο...

 

 που ζέχνει αριστερόστροφο φασισμό, φιλοτουρκισμό και απλυσιά, τι το κοιτάμε;



Δεν υπάρχουν σχόλια: