"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔοΛΑΘΡΟΜΑΧΜΟΥΤΑΡΑΔΙΚΟ - ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΙΣΛΑΜΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Τωρα δεν έρχονται λαθραια, έρχονται με υπογραφή Μάρεβα!


Της ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


700 Αφγανές με τις οικογενειες τους ήρθαν στην Ελλάδα, απο την φιλάνθρωπη ανταπόκριση της Μάρεβας στο κάλεσμα κάποιου κολλητού της Αμερικάνου Αμέντ Χαν που ζητουσε άσυλο για 6 Αφγανές με τις οικογενειες τους, σύνολο 53 άτομα, τον Σεπτέμβριο και άνοιξε γεφυρα για να ερθουν 700 τελικά. 

Τωρα δεν έρχονται λαθραια, έρχονται με υπογραφή Μάρεβα.

Φανταστικά. Να πάρει κι άλλο δάνειο η πετυχημενη γυναικα του Πρθ για να ταΐζει και να ποτίζει τις φιλοξενούμενες με τις οικογενειες τους στο σπιτι της.

Αν και οι περισσότερες από τις Αφγανές που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλάδα επιθυμούν να εγκατασταθούν μόνιμα στις ΗΠΑ, ο κ. Μηταράκης είπε ότι η χώρα μας «είναι πρόθυμη να παράσχει άσυλο σε όλες τους, αν δεν υλοποιηθούν οι προσπάθειές τους να βρουν εναλλακτικές λύσεις».

Συγχαρητήρια λοιπόν. Η ΠφΑ ζηλεύει που δεν έχει μια Μάρεβα κι εναν Μηταράκη στους κόλπους της.
 


Η Σακελλαροπούλου βεβαιως...

 

 εσπευσε να προσκαλεσει τις εξέχουσες προσωπικότητες
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: