"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΑ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Πούστεψαν μέχρι και τον Σαντα Κλάους!!! Τον έκαναν γκέι σε νορβηγική διαφήμιση! Ανταλλάσσει φιλί στο στόμα με το αγόρι του

 


 

 Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά με όσα διαδραματίζονται στη νορβηγική τηλεόραση, καθώς μικροί και μεγάλοι βλέπουν κατ’ επανάληψη στα διαλείμματα των πιο δημοφιλών τηλεοπτικών προγραμμάτων να προβάλλεται διαφήμιση που μόνο «χριστουγεννιάτικη» δεν είναι. Οι αθεόφοβοι Νορβηγοί εμφανίζουν τον Αϊ-Βασίλη σαν γκέι, ο οποίος, αφού γλιτώσει από τη δουλειά της παράδοσης των δώρων στα παιδιά, χάρη στον διαφημιζόμενο, ανταλλάσσει φιλί στο στόμα με το αγόρι του.

Παρά τη θετική υποδοχή που είχε στη Νορβηγία η προβολή της διαφήμισης των ταχυδρομείων της χώρας, καθώς πλασαρίστηκε σαν μια πρωτοβουλία κατά των διακρίσεων σε βάρος των ομοφυλοφίλων, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι σεξουαλικοποιεί το σύμβολο των σύγχρονων Χριστουγέννων με το οποίο μεγαλώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια παιδιά ανά τον πλανήτη.

Είναι τα παιδιά που μέσα στην απόλυτη αθωότητα της ηλικίας τους πιστεύουν στην ύπαρξη του Αϊ-Βασίλη, ξενυχτούν περιμένοντάς τον ή του στέλνουν γράμμα με το δώρο που επιθυμούν.

Σύμφωνα με τη διαφήμιση των νορβηγικών ταχυδρομείων, ο Αϊ-Βασίλης είναι γκέι, αλλά βλέπει το αγόρι του, Χάρι, μόνο για λίγο χρόνο, μία φορά κάθε έτος, όταν πηγαίνει στο σπίτι του το δώρο του. Φέτος όμως, ανάμεσα στα γράμματα που λαμβάνει, είναι και αυτό του Χάρι, στο οποίο του γράφει:  

 

«Το μόνο που θέλω από τα Χριστούγεννα είσαι εσύ»

Οταν ο Χάρι πηγαίνει στο καθιστικό την παραμονή των Χριστουγέννων, βρίσκει τον Αϊ-Βασίλη να τον περιμένει, λέγοντάς του ότι μπορεί να κάνει διάλειμμα από τη δουλειά, καθώς το μοίρασμα των δώρων το ανέλαβαν τα ταχυδρομεία.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: