"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΟ-ΣΟΥΡΓΕΛΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΠΛΗΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Πιο ομορφάντρες από τους Brad Pitt και Bradley Cooper θα γίνουν ο Κυριάκος με τον Αλέξη μετά τη Δευτέρα που έχουν προγραμματίσει την 3η δόση του εμβολίου (Ο Κυριάκος μετά τη 2η δόση ζει σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι ενώ ο Τσίπρας ασχολείται μόνο με τις λίστες του Μπογδάνου)


 

H μελέτη των Ισραηλινών επιστημόνων είναι αποκαλυπτική για τη σημασία της 3ης ενισχυτικής δόσης του εμβολίου της Pfizer. Mετά τη χορήγησή της αποκτάς 10 φορές περισσότερα αντισώματα και μπορείς να γίνεις super και ουάου.

Δηλαδή super και ουάου.

Ότι ακριβώς συνέβαινε κάποτε με τη 2η δόση μόνο που με την 3η δόση γίνεσαι ατσαλένιος και ομορφάντρας σαν τους Brad Pitt και Bradley Cooper. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις ομορφάντρας σαν τις οντότητες του Harari.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να εμβολιαστούν κατ΄αρχήν οι ηγέτες μας όπως ο Κυριάκος, ο Αλέξης και η Κατερίνα με την 3η δόση.

  Εάν ο Κυριάκος και ο Αλέξης κλείσουν ραντεβού τη Δευτέρα για την 3η δόση θα έχουμε κι εμείς το κεφάλι μας ήσυχο ότι δεν θα τους συμβεί κάτι κακό και ξεμείνουμε με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Κυριάκος μετά τη 2η δόση ζει σε ένα ατέλειωτο καλοκαίρι ενώ ο Τσίπρας ασχολείται μόνο με τις λίστες του Μπογδάνου.

Οι θετικές επιδράσεις της 2ης δόσης είναι ορατές και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ομόρφυνε επίσης. Με την 3η δόση θα γίνει Bάνα Μπάρμπα.

Κι αφού κάνουμε την 3η δόση πρέπει να ετοιμασθούμε για την 4η δόση όπως ήδη έχουν δώσει εντολή οι αρχές του Ισραήλ σε όσους έκαναν ήδη την 3η δόση. Σίγουρα η 4η δόση θα παρέχει 50 φορές περισσότερα αντισώματα κατά της COVID-19. Tην μεθεπόμενη Δευτέρα ο Κυριάκος και ο Αλέξης θα προγραμματίσουν την 4η δόση.

Μελέτη που διεξήχθη σε ισραηλινό νοσοκομείο διαπίστωσε ότι τα επίπεδα αντισωμάτων στο σώμα μετά τη χορήγηση τρίτης δόσης εμβολίου κατά της COVID-19 ήταν δέκα φορές υψηλότερα από αυτά που ανιχνεύθηκαν μετά τη δεύτερη δόση εμβολιασμού. Aυτό σημαίνει ότι...

 

 πλησιάζει η ώρα να κάνουν την 3η δόση και οι κορυφαίοι Ελληνες πολιτικοί μας-όπως ο Κυριάκος, ο Τσίπρας και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ώστε να χαλυβδώσουν την άμυνά τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια: