"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΣΟΥΡΓΕΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τα κατάφερε και ψάχνει στην αγορά για νέο κορόιδο

 

Toυ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Μολονότι γενικώς υπερτιμημένος, για τα δικά του μέτρα καλά τα κατάφερε ο Στέλιος Κούλογλου.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υποχρεώθηκε σε διορθωτική δήλωση, με την οποία βεβαίωσε κάθε ενδιαφερόμενο για την πεποίθησή του ότι μόνον μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα σώσει τον τόπο, αλλά κάτι έπρεπε να πει για να σταματήσουν να πέφτουν οι φάπες. 

Το μήνυμα του, πάντως, πέρασε σε όλους: είναι ξανά στην ελεύθερη αγορά των αριστερών προσωπικοτήτων και όποιος ενδιαφέρεται να ψωνίσει είναι καλοδεχούμενος.

Ούτως ή άλλως, ο Κούλογλου ήταν «στην απέξω», εδώ και καιρό.  

Η πιθανότητα να έχει δεύτερη θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν ανύπαρκτη.  

Η κριτική του στην εμφάνιση Τσίπρα στη ΔΕΘ ήταν το βολικό πρόσχημα για να γνωστοποιήσει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ πνέει τα λοίσθια – περίπου όπως κάνουν οι ινφλουένσερς και οι τηλεπερσόνες όταν χωρίζουν από τον δεσμό τους.  

Βοήθησε οπωσδήποτε και το γεγονός ότι όσοι του επιτέθηκαν ήσαν τα αντιπαθέστερα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης, Παπαδημούλης, Τζανακόπουλος, Αρβανίτης. 

Συνεπώς...

 

πολύ ωραία τα κατάφερε και τοποθέτησε τον εαυτό του στην αγορά. 

Τώρα αν θα υπάρξει άλλο κορόιδο να ενδιαφερθεί, το μέλλον θα δείξει…



Δεν υπάρχουν σχόλια: