"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ: Ο Ερντογάν «έκλεισε» την Τζούλιαν Μουρ για να διαφημίσει την μπανανία του

«Πρώτο όνομα» προσέλαβε η χώρα για την τουριστική προβολή της

Τη γοητευτική ηθοποιό Τζούλιαν Μουρ αλλά και τέσσερις παγκοσμίως αναγνωρισμένους φωτογράφους επιστρατεύει το υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας για να διαφημίσει τη χώρα στο εξωτερικό.
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ θα είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής εκστρατείας της γείτονας, σύμφωνα με την εφημερίδα "Χουριέτ".

Τα γυρίσματα της νέας διαφημιστικής ταινίας που ετοιμάζει το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο. Η Μουρ αναμένεται στην Αγκυρα για την παρουσίαση των διαφημιστικών σποτ. Υπενθυμίζεται ότι, η διάσημη ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες, όπως «Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι», «Το Τέλος Μιας Σχέσης» και «Μανόλια».

Για τις ανάγκες του διαφημιστικού βίντεο μετέβησαν στην Τουρκία και τέσσερις φωτογράφοι παγκόσμιας φήμης. Ανάμεσά τους ο Στιβ Μακ Κάρι, ο φωτογράφος που τράβηξε την γνωστή φωτογραφία της μικρής Αφγανής με τα πράσινα μάτια στο στρατόπεδο της Πεσαβάρ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: