"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Συμμαχία των πρόθυμων ηλίθιων


Ετοιμάζεται η επίθεση στη Συρία, λένε τα πρόθυμα νομιστεράκια των “μεγάλων” καναλιών, χωρίς να πεταρίζει το λάγνο τους μάτι. 

Και αναρωτιόνται τα βενιζελάκια τι θα κάνει η Ελλάδα στη περίπτωση που, η “διεθνής κοινότης” ισοπεδώσει ακόμα μία χώρα μετά τις: Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη.  

Τι άλλο από το …παπί!  

Από τότε που οι “τέσσερις μεγάλοι” μοίρασαν τον κόσμο η Ελληνίτσα ψωνίζει όπλα (για να τρώνε οι ημέτεροι) και κάνει την πάπια.  

Όπως θα την κάνει όταν, μία μέρα θα …επιτεθούν τα Σκόπια ή και τα Τίρανα. 

Όμως, το θέμα δεν είναι η ελληνίτσα αλλά ο βομβαρδισμός της Συρίας που  για τα ακατοίκητα στην τηλεόραση επέρχεται επειδή “το καθεστώς ρίχνει αέρια στους πολίτες του”! Τέτοια ξευτιλισμένη “δικαιολογία” μόνο ένας ημι-ηλίθιος Αμερικανός “πολιτικός” ή ένας πειραγμένος Άγγλος πρωθυπουργός θα τολμούσε να εκστομίσει

Και όμως… Τίποτα δεν αποκλείει σήμερα ή αύριο ή πιο άγρια (και τυφλή) πολεμική μηχανή του πλανήτη να επιτεθεί μαζί με τους πρόθυμους ηλίθιους στη Συρία.  

Για όσους έχουν αμφιβολίες θα ήθελα να θέσω (πάλι) το ερώτημα:  


Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ένας ηγέτης, ακόμα και κάποιος μη δημοκρατικά εκλεγμένος σαν τον Άσαντ, για να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα;  

Μόνο ένας πολυ-μαλάκας, διπλός πράκτορας, προδότης, ηλίθιος, πειραγμένος, άρρωστος θα προκαλούσε το Θηρίο

Και όμως, τα μικρομεσαία, μικρομέγαλα ενεργούμενα που δήθεν λένε τις ειδήσεις επιμένουν ότι, δεν φταίνε οι ισλαμοφασίστες και οι στρατιές των μισθοφόρων της Σαουδικής Αραβίας αλλά, το καθεστώς στη Συρία, μία χώρα που μουσουλμάνοι, χριστιανοί και πιστοί των 3.500(;) θεών που δραστηριοποιούνται στην πλανήτη, ζούσαν αρμονικά και ειρηνικά για δεκαετίες ολόκληρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: