"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΤΟΥΡΚΙΑ: Bλέποντας τα πάντα μέσα από μια... κλειτορίδα.


Είναι κακή συνήθεια άντρες και γυναίκες να κολυμπούν στην ίδια πισίνα και γι' αυτό ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπόσχεται στους κατοίκους της Ριζούντας (Ρίζε) ότι θα κατασκευαστούν δύο χωριστές ολυμπιακών διαστάσεων. Δηλώνει ότι «έτσι, οι νέοι στη Ριζούντα δεν θα έχουν κακές συνήθειες».

Οι ποσοστώσεις είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας, όπως αυτή ορίζεται και εφαρμόζεται πλέον στην Τουρκία.

Παρ' ότι δεν έχουν προς το παρόν γίνει δημοσκοπήσεις που θα έδειχναν τις τάσεις της τουρκικής κοινωνίας, έτσι ώστε να προκύψουν ποσοστά και με βάση αυτά να ληφθούν τα δέοντα μέτρα, φημολογείται ότι επίκειται απαγόρευση της κατοχής και χρήσης δονητών.

Θα δημιουργηθούν ειδικές χωματερές με σκοπό να θαφτούν όλοι οι δονητές, αλλά και τα προφυλακτικά που κυκλοφορούν στην αγορά.

Φημολογείται επίσης ότι με την πάροδο μερικών ετών θα απαγορευτεί διά παντός και η σεξουαλική δραστηριότητα. Ο πρωθυπουργός θα κάνει έκκληση, να έχουν όλοι οι πολίτες από έναν πελαργό για κατοικίδιο. Θα υπάρχει ωστόσο μία εξαίρεση. Θα επιτρέπεται ο βιασμός γυναικόπαιδων.

Τα βιασμένα γυναικόπαιδα θα εκτελούνται πάραυτα, προς αποφυγήν δημιουργίας τάξης μιασμάτων εντός της κοινωνίας.

Επιπλέον θα θεσμοθετηθεί ο φερετζές και για τα παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου. Αφού είναι μια κοινωνική πραγματικότητα το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί που ερεθίζονται βλέποντας παιδιά, τότε προκειμένου να μην προκαλούνται οι εν δυνάμει ερεθιζόμενοι, θα πρέπει να κυκλοφορούν τα παιδιά κουκουλωμένα.

Και επειδή ακριβώς τα πράγματα έχουν όπως τα περιέγραφε προ ημερών σημαίνων σχολιαστής του ισλαμικού χώρου στη χώρα, δηλαδή «η αντιστροφή της σχέσης μεταξύ άντρα και γυναίκας στη βάση της ισότητας ή της θετικής διάκρισης υπέρ της γυναίκας, προκαλεί τη διάλυση της οικογένειας, τις σεξουαλικές παρεκτροπές και τη δημιουργία του τρίτου φύλου», τα μέτρα θα εφαρμοστούν με θρησκευτική ευλάβεια.

Τι ζόρι τραβάνε αυτοί οι ισλαμιστές και βλέπουν τα πάντα μέσα από μια κλειτορίδα, μυστήριο πράμα. 


Πάντως ευφυής η θέση, αφού αντιμετωπίζει ταυτόχρονα δύο ζητήματα. Τέρμα η ισότητα και τέρμα η ομοφυλοφιλία!
 
Πάντως η άποψη περί «αντιστροφής της σχέσης άντρα και γυναίκας» δεν είναι δικό μου εύρημα. Δημοσιεύτηκε φαρδιά πλατιά στην εφημερίδα «Ζαμάν», τη Δευτέρα 19 Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια: