"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


Ποιος παγίδευσε τον Roger Rabbit?




Άργησα αλλά κατάφερα να βρω άκρη με το σενάριο της νέας ταινίας του Joe Rabbit. Σε αντίθεση με όσο λέγονται ο Joe δεν δολοφονήθηκε αλλά, παγιδεύτηκε και αυτοκτόνησε!

Ιδού πως… Όπως λίγοι γνωρίζουν ο Joe Rabbit έκανε, πριν λίγες μέρες, τον τέταρτο (πολιτικό) γάμο του. Όπως είναι φυσικό φίλοι και γνωστοί, χορηγοί, επιχειρηματίες, παραγωγείς και έμποροι καρότων έστειλαν τα δώρα τους. Επειδή όμως δεν ήθελε οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας “Rabbit Chronicles” και των τηλεοπτικών καναλιών mega rabbit, alter rabbit, ante rabbit να μάθουν τα ονόματα των αποστολέων (διότι έτσι θα έδειχνε στους άλλους λαγούς με ποιόν έκανε παρέα), διέταξε την γραμματέα του να μην καταγράφονται και, τα δώρα να πηγαίνουν στη φωλιά του από την εναλλακτική είσοδο, που ήταν 50 μέτρα πιο πίσω.

Η είσοδος δεν διέθετε ανιχνευτή καρότων και έτσι το παγιδευμένο δώρο που, δήθεν είχε στείλει ο αρχιλογιστής της Mizens Rabbitabelas έφτασε στο γραφείο του.

Ο γρααμματέας άνοιξε το δέμα, ένας αθώος λαγός σκοτώθηκε και, τα υπόλοιπα είναι γνωστά από τη πρώτο “Who Framed Joe Rabbit”.

Περισσότερα θα σας πω όταν το σίκουελ προβληθεί στις αθηναϊκές αίθουσες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: