"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΝουΔο-ΚΚΕδο-ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΑΓΝΟ ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Γαλαζαίικη υπόθαλψη κομμουνιστοκατσαπλιάδων

Tης ΜΕΡΣΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στη Φλώρινα, αφιερωμένη στους μαχητες του ΔΣΕ που έπεσαν στην μάχη το Φεβρουάριο του 1949. Στο σημείο έχει στηθεί ένα πελώριο μνημείο αισθητικής Σοσιαλιστικού ρεαλισμού (στην χειρότερη εκδοχή του).
Κι ενώ τα εκτρώματα του Σοσιαλιστικού Ρεαλισμού, εχουν γκρεμιστεί απο ολα τα πρώην Σοβιετικά κράτη, στην Ελλάδα ξεφυτρώνουν ολο και περισσοτερα.
 

Η αποκάλυψη του μνημείου έγινε από το Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος στο τέλος της ομιλίας του τόνισε:

“Στην πορεία για το μεγάλο γιορτασμό των 100 χρόνων του μέλλοντός μας, το 2018, ορκιζόμαστε στη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων ηρώων του λαού μας ότι θα συνεχίσουμε στην ίδια ταξική γραμμή πάλης για το δίκιο του μισθωτού εργάτη, εργαζόμενου και της οικογένειάς του.
Δεσμευόμαστε να παλέψουμε, σε συμμαχία με τον αγρότη, τον αυτοαπασχολούμενο, για την υπεράσπιση των αναγκών των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των προσφύγων και μεταναστών.
Δεσμευόμαστε ότι θα εντείνουμε τις πρωτοβουλίες για το συντονισμό της κομμουνιστικής γραμμής πάλης σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, στην πάλη ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση, τους πολέμους.
Δεσμευόμαστε, με όπλο τη μαρξιστική μόρφωση, την ιστορική γνώση της ταξικής πάλης, την ίδια την εμπειρία του αγώνα, να συμβάλουμε, ώστε να απομακρυνθεί από την ιστορική αλήθεια η στάχτη της ταξικής σκοπιμότητας του κεφαλαίου, αλλά και της ηττοπαθούς ψευτοαριστερής προσαρμογής σε αυτήν.»


Πείτε μου λίγο ξανά ποιός διατηρεί και προκαλεί εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις;
 

Ποιός δίνει την άδεια στο ΚΚΕ να στήνει μνημεία σε κάθε τόπο που επέλασαν οι συμμορίτες;  

Να διοργανώνει Φεστιβάλ Νεολαίας, Μουσεία Μνήμης; 

Ποιος χρηματοδοτεί το Σπίτι του Αγωνιστή;  

Ποιός επιδοτεί ένα κόμμα που ορκίζεται στην μνήμη των κατσαπλιάδων, συμμοριτών, δολοφόνων, να συνεχίσει την ταξική πάλη και να διασπύρει την μαρξιστική μόρφωση, να διατηρήσει τις εγκληματικες αξίες του παρελθόντος, χωρίς μάλιστα να δεχεται οικονομικό έλεγχο;

Η ΝΔ έχει τεράστιες ευθύνες για την διάβρωση της κοινωνίας απο την μαρξιστική μόρφωση, που επέτρεψε να επιβληθεί, στο παρελθόν.
 

Η απαίτηση να συνεχιστεί αυτή η ανοχή και ο χαρακτηρισμός «Φασίστας», «Ακροδεξιός» σε όποιον αντιδρά σε αυτήν την συμπεριφορά, είναι εξοργιστικά απαράδεκτη.
 

Κανένας Φιλελεύθερος, Κεντρώος, Δημοκράτης στον κόσμο δεν υποστηρίζει την ιδεολογία και τη δράση των οραματιστών του Στάλιν, πόσο μάλλον να την χρηματοδοτεί και να λογοκρίνει τους αρνητές αυτής της κατάστασης.Κανένας, εκτός απο τον Έλληνα ΝΔκράτη.
 

Όταν υποθάλπτετε τους δολοφονους της προόδου και των μεταρρυθμισεων...

 

 μη περιμενετε να έρθει ανάπτυξη

 

Διότι αυτό δεν ειναι συμφιλίωση. Υπόθαλψη ειναι.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: