"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΓΥΦΤΟ-ΝουΔοΞΕΦΤΙΛΑΡΟΠΛΗΚΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ: Φορολογούμενο κορόϊδο πλήρωσε ποτέ το γυφτοπονιάρικο κράτος τη δική σου στέγαση;

Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Στις 10.7.2020 υπογράφτηκε από την κυβέρνηση το Πρόγραμμα «Κοινωνική Ένταξη και Ενσωμάτωση των Ρομά» με αντικείμενο την εγκατάσταση 56 οικογενειών Ρομά κοντά στην Κατερίνη. Κόστος 7 εκατομμύρια = €125.000/οικογένεια! 

Από πού κι ως πού το κράτος δηλαδή ο φορολογούμενος πρέπει να πληρώνει για την στέγαση κάποιου;  

Πλήρωσε το κράτος τη δική σου στέγαση; 

Έδωσε ποτέ το κράτος 125.000 ευρώ σε μια πολύτεκνη ελληνική οικογένεια; 

Ακόμα κι αν το πρόγραμμα στεφθεί από 100% επιτυχία, πόσο θα κοστίσει αν εφαρμοστεί στο σύνολο των Ρομά, που υπολογίζονται σε 150.000 - 200.000 άτομα; Πάνω από 4 δισ! 

 Βέβαια, όλα τα παρόμοια προγράμματα στέγασης στο παρελθόν είχαν το ίδιο σενάριο. Αφού λεηλατήθηκαν στη διαδικασία εφαρμογής τους από τους "αρμόδιους" με υπερτιμολογήσεις και θηριώδεις μίζες, λεηλατήθηκαν και από τους Ρομά οι οποίοι πλιατσικολόγησαν τα ίδια τους τα σπίτια και πούλησαν τα υλικά

Γκουγκλάρετε και θα βρείτε μεγαλόπνοα προγράμματα ενσωμάτωσης των Ρομά, από το 1980. 

Φυσικά...

 

 τα επιδόματα πέφτουν βροχή για πράγματα που οι άλλοι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, όπως το να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο. 

Πλήρωνε κορόιδο φορολογούμενε! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: