"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Ηλίθια, αυτοκτονική Ευρώπη!

 


Του ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ

Μουσουλμάνος είναι ο δήμαρχος (Λονδίνου) , περιμένατε να μιλήσει για δολοφονία από ισλαμιστή;  

Χρησιμοποίησε το απαλό "passed away" όπως θα λέγαμε "έφυγε από κοντά μας", σαν ο Sir David να πέθανε ήσυχα στον ύπνο του.  

Κάποιοι τον ψήφισαν όμως αυτόν, ε; 

Όχι μόνο μουσουλμάνοι. 

Ηλίθια, αυτοκτονική Ευρώπη!

Υ.Γ. Σκέψου...

 

 να είσαι Χριστιανός δήμαρχος στο Ισλαμαμπάντ και ένας φανατικός θρησκόληπτος Χριστιανός να σκοτώνει έναν μουσουλμάνο βουλευτή. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ που θα έκανες θα ήταν η ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πράξης, η μετά βδελυγμίας αποκήρυξη του χριστιανικού φονταμενταλισμού (αν υπήρχε) και η ταυτόχρονη διαβεβαίωση προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλους τους τόνους πως αυτή η πράξη είναι καταδικαστέα από το σύνολο του Χριστιανικού Κόσμου. Αυτό δεν θα έκανες; Θα έλεγες: "Πόσο λυπάμαι που ο βουλευτής έφυγε από κοντά μας"; Δείτε πόσα like έχει ο δήμαρχος και πόσα ο τύπος που του τα χώνει (πολύ ευγενικά, οφείλω να πω).



Δεν υπάρχουν σχόλια: