"Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπο ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι ν' αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"
Εμμανουήλ Ροΐδης , Έλληνας πεζογράφος και κριτικός (1836-1904)


ΣΥΡΙΖΟΡΑΓΙΑΔΟΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Ο βιασμός των λέξεων απ το εθνικό μας τουρκολάγνο σούργελο - Τι σημαίνει “έντιμη” λύση με την Τουρκία ΑλέΚση???


Του ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΑΒΒΙΔΗ

 

Προσέξτε την ακόλουθη παράγραφο απο την ομιλία Τσίπρα στη βουλή: Ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε: «Η Συμφωνία με την Γαλλία δεν εξασφαλίζει εγγυήσεις για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, δεν προσθέτει ούτε ένα ευρώ στην αμυντική μας βιομηχανία, ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (τα κεφαλαία δικά μου), μας εμπλέκει σε επιχειρήσεις μακριά από το ελληνικό έδαφος, και γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ την καταψηφίζει».

 
Έντιμη λύση με την Τουρκία!!! 

Που; 

Στις μονομερείς της διεκδικήσεις;
 

Τι σημαίνει “έντιμος” για τον κ. Τσίπρα;  

 

Πάρτε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και να συνεχίσουμε τις παραδόσεις της “αριστεράς” στην Ελλάδα;
 

1922 υπονόμευση της Μικρασιατικής Εκστρατείας.


1949 Αυτόνομη Μακεδονία, ως μεταβατική φάση παραχώρησής της στη Βουλγαρία


Σήμερα άρνηση εξοπλισμού της χώρας στο όνομα μιας “έντιμης” λύσης με την Τουρκία.
 

Ο κ. Τσίπρας ζητά απο τη Γαλλία να υπερασπίσει την Ελλάδα πέραν της επικράτειάς της (ΑΟΖ, υφαλοκρηπίδα) αλλά ταυτόχρονα αρνείται ελληνική συνδρομή, έστω και σε επίπεδο απόκτησης εμπειρίας απο ειδικές δυνάμεις του στρατού, σε περιοχές που ενδιαφέρουν τη Γαλλία.
 

Με άλλα λόγια ελάτε να πολεμήσετε για μας και εμείς να απολαμβάνουμε το καφεδάκι στο Κολωνάκι αναλύοντας τι ήθελαν να πουν ο Μάρξ και ο Εγκελς όταν κατέκριναν την Ελληνική Επανάσταση και τάχθηκαν υπέρ των Τούρκων

 

Μήπως...

 

 δεν καταλάβαμε καλά;



Δεν υπάρχουν σχόλια: